ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Με μεγάλη επιτυχία η Τηλεκπαίδευση στην Τουριστική σχολή ΙΕΚ Πελ/σου στο Αργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:03:00 π.μ. | | |
Με μεγάλη επιτυχία η Τηλεκπαίδευση στην Τουριστική σχολή ΙΕΚ Πελ/σου στο Αργος
Συνεχίζονται για 2η εβδομάδα τα μαθήματα με τηλεκπαίδευση στα τμήματα Μετεκπαίδευσης και στα τμήματα του ΙΕΚ της Τουριστικής Σχολής του Υπ Τουρισμού. 

Μία ακόμα κορυφαία καινοτομία για όλες τις δομές του Υπ Τουρισμού και την Τουριστική Σχολή Αργους με την σύμπραξη του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, την υποστήριξη της Microsoft και την αποδοτική προσπάθεια της ηγεσίας του Υπουργείου κυρίως του Υφυπουργού Μ. Κόνσολα. 

Αυτό το μοντέλο διδασκαλίας στην τουριστική εκπαίδευση είναι ένα άλμα προς το μέλλον, μια κορυφαία πρωτοπορία που ενεργοποιείται μέσα σε έκτακτες συνθήκες προσφέροντας όμως απεριόριστες δυνατότητες εκμάθησης στο πλαίσιο του Αναλυτικού και Ωρολογίου προγράμματος της σχολής με την ασφάλεια και την άνεση του δικού μας χώρου. 

Όλοι οι μαθητές μας και το εκπαιδευτικό προσωπικό της Τουριστικής Σχολής Αργους ( ΙΕΚ & Μετεκπαίδευση ) αποκτώντας κωδικούς εισαγωγής περιηγούνται ευχάριστα στην άριστα δομημένη εκπαιδευτική πλατφόρμα της Microsoft παρακολουθώντας και συμμετέχοντας καθημερινά στα μαθήματά τους σε όλες τις ειδικότητες με προσομοίωση της αίθουσας διδασκαλίας. 

Αυτήν την περίοδο μάλιστα όλοι καταρτιζόμενοι & εκπαιδευτικό προσωπικό προετοιμάζονται για την αξιολόγηση προόδου στο ΙΕΚ και τις τελικές εξετάσεις στα τμήματα μετεκπαίδευσης μέσω μια διαμορφωμένης διαδικασίας ώστε να πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις αξιοπιστίας και εύρυθμης λειοτυργίας. 

Μένουμε Σπίτι λοιπόν και συνεχίζουμε τις σπουδές μας. 

Ο Δ/ντής Κων/νος Καχριμάνης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ