ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Καταιγισμός τηλεφωνημάτων από πολίτες στο λιμεναρχείο Ναυπλίου για το κρουαζιερόπλοιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:26:00 π.μ. | |
Καταιγισμός τηλεφωνημάτων από πολίτες στο λιμεναρχείο Ναυπλίου για το κρουαζιερόπλοιο
 Εκατοντάδες ηταν τα τηλεφωνήματα που δέχθηκε το απόγευμα και το βράδυ της Κυριακής 5 Απριλίου το Λιμεναρχείο Ναυπλίου από πολίτες που ανησύχησαν για το κρουαζιερόπλοιο "SEABOURN OVATION" που εθεάθη στον Αργολικό κόλπο ανοιχτά του Τολού και που ανάγκασαν την Λιμενική Αρχή να εκδώσει ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Ναυπλίου:   

Κατόπιν πολλών ερωτημάτων που απευθύνονται στην Υπηρεσία μας σχετικά με την ύπαρξη του Ε/Γ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟΥ "SEABOURN OVATION" σημαίας Bahamas στη θαλάσσια περιοχή του Αργολικού Κόλπου, ανακοινώνεται ότι το πλοίο ευρίσκεσαι στην εν λόγω θαλάσσια περιοχή λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στη θαλάσσια περιοχή Σαρωνικού Κόλπου και συγκεκριμένα ΒΒΔ άνεμοι εντάσεως 7-8 BF.

Το ανωτέρω πλοίο είναι κενό επιβατών, επιβαίνει επ' αυτού μόνο το πλήρωμά του και σύμφωνα με τη δήλωση που υπέβαλε στην Υπηρεσία μας ο πλοίαρχος -κατά τα προβλεπόμενα- είναι όλοι καλά στην υγεία τους.

Επίσης, σύμφωνα με την ίδια δήλωση, το πλοίο με τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών θα αναχωρήσει για τη νήσο Άγιος Γεώργιος του Σαρωνικού Κόλπου.

Η ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑΥΠΛΙΟΥ













ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ