ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 21 Απριλίου 2020

Τι ανακοίνωσε για το Κρανίδι ο Σωτήρης Τσιόδρας (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:00:00 μ.μ. | | | |
Τι ανακοίνωσε για το Κρανίδι ο Σωτήρης Τσιόδρας (βίντεο)
Οι νεκροί από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα ανέρχονται συνολικά σε 121, καθώς ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για την πανδημία, Σωτήρης Τσιόδρας, ανακοίνωσε πέντε νέους θανάτους, σήμερα, Τρίτη του Πάσχα.


Ο ίδιος ανακοίνωσε 156 νέα κρούσματα κορωνοϊού, εκ των οποίων τα 150 καταγράφονται στη δομή μεταναστών στο Κρανίδι. Συνολικά, τα κρούσματα στη χώρα ανέρχονται σε 2.401.

Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας και Λοιμωξιολόγος μίλησε για την κατάσταση στο Κρανίδι, αφού ο Νίκος Χαρδαλιάς απουσίαζε από τη σημερινή ενημέρωση για να επιτηρήσει τον εκεί τόπο, μετά τα 150 κρούσματα.

Ο κος Τσιόρδας ανακοίνωσε πως 150 από τους 497 που έκαναν εξετάσεις, βρέθηκαν θετικοί σε κορωνοϊό, οι 148 είναι κάτοικοι της δομής και οι δύο εργαζόμενοι.

«Η δομή είναι σε καραντίνα από την Μεγάλη Πέμπτη, ενώ γίνεται ιχνηλάτηση των επαφών των κρουσμάτων. Δεν έχουν διαγνωσθεί συμπτώματα. Θα ενισχυθεί με έξι γιατρούς το Κέντρο Υγείας Κρανιδίου», τόνισε.
Την ίδια στιγμή, σε καραντίνα 14 ημερών τίθενται, ο Δήμος Ερμιονίδας και τα χωριά Ζουμπούλι και Αρναούτι του δήμου Μύκης στην περιφερειακή ενότητα Ξάνθης.

Αναφερόμενος στον θάνατο ενός ανθρώπου στη χώρα μας, του 35χρονου στη Θεσσαλονίκη, είπε πως «οι νέοι ενήλικες έχουν ήπια κλινική εικόνα σε σχέση με ηλικιωμένους, αλλά δυστυχώς καταγράφονται και θάνατοι χωρίς να έχουν κάποιο άλλο πρόβλημα».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ