ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Αστυνομικοί της Αργολίδας πρόσφεραν τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Ναυπλίου (βίντεο)

 Αστυνομικοί της Αργολίδας πρόσφεραν τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Ναυπλίου (βίντεο)
Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.) τ.δ. Αργολίδας εν όψει των αγίων ημερών του Πάσχα πραγματοποίησε εκστρατεία βοήθειας και υποστήριξης προς τους συμπολίτες μας που αδυνατούν αυτές τις ημέρες να ανταπεξέλθουν οικονομικά , ώστε να καλύψουν βασικές ανάγκες τους, με συγκέντρωση τροφίμων(ελαιόλαδο, κατεψυγμένα προϊόντα, ζυμαρικά γάλα, καφέ-ζάχαρη- κ.λ.π.) τα οποία παρέδωσε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ναυπλιέων το πρωί της Μ. Πέμπτης 16 Απριλίου.

Η προσφορά ήταν ιδιαίτερα σημαντική σε αυτή την προσπάθεια που έκανε η Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Αργολίδας για να εκδηλώσουν την αγάπη τους και το σεβασμό τους προς τους συνανθρώπους μας που στερούνται βασικών βιοτικών αναγκών τις Άγιες αυτές ημέρες .
Τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης παρέδωσαν στον Αντιδήμαρχο Ναυπλιέων Κοινωνικής Πολιτικής Ραφαήλ Μπαρού ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Αργολίδας Θανάσης Κατσίγιαννης και ο Γενικός Γραμματέας Νίκος Μιχαλόπουλος. "Εμείς ως Ένωση με πολιτιστικό και κοινωνικό προσανατολισμό διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε όλοι μαζί να προσφέρουμε στην κοινωνία και στον συνάνθρωπο μας" δήλωσε το προεδρείο της Ένωσης.
Ο κύριος Μπαρού από την μεριά του ευχαρίστησε τους αστυνομικούς για την βοήθεια τους τους διαβεβαίωσε πως τα προϊόντα θα αποσταλούν σε όσους εχουν πραγματική ανάγκη ενώ δεν παρέλειψε να δώσει λαμπάδες και τσουρέκια στους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ