ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Πρόγνωση του καιρού μέχρι και την Μ. Πέμπτη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:44:00 μ.μ. | |
Πρόγνωση του καιρού μέχρι και την Μ. Πέμπτη
Μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας στην Αργολίδα, αλλά και νεφώσεις με τοπικές βροχές σε πολλές περιοχές της χώρας, αναμένονται κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, σύμφωνα με τις προγνώσεις των μετεωρολόγων.


Πιο αναλυτικά, για αύριο Σάββατο και την Κυριακή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Από το μεσημέρι στα βορειοανατολικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά.

Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα στα δυτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και σε αρκετές περιοχές θα φτάσει τους 23 με 24 βαθμούς Κελσίου.

Μ. ΔΕΥΤΕΡΑ 13-04-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και στα ορεινά είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως στα δυτικά και βόρεια τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Από το μεσημέρι στα δυτικά και βόρεια και από το βράδυ στα υπόλοιπα, θα στραφούν σε νοτίων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Μ. ΤΡΙΤΗ 14-04-2020

Αρχικά αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα, βαθμιαία όμως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και, κυρίως στα βόρεια, θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως στα δυτικά και βόρεια τις πρωινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Τη νύχτα στα βόρεια θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων και θα ενισχυθούν.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.


Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ 15-04-2020

Νεφώσεις με τοπικές βροχές αρχικά στα βόρεια και από το μεσημέρι και στα υπόλοιπα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια από βόρειες και στα νότια από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε όλη τη χώρα σε βορείων διευθύνσεων και στα πελάγη θα φτάσουν τοπικά τα 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα κεντρικά και βόρεια.


Μ. ΠΕΜΠΤΗ 16-04-2020


Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Βαθμιαία βελτίωση του καιρού από τα βόρεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα νότια.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ