Πέμπτη, 23 Απριλίου 2020

Σόνια Τάνταρου Κρίγγου: Eίμαστε δίπλα στην Ερμιονίδα μας και στους κατοίκους της

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:20:00 π.μ. | |
Σόνια Τάνταρου Κρίγγου: Eίμαστε δίπλα στην Ερμιονίδα μας και στους κατοίκους της
Η σκέψη μας αυτές τις δύσκολες ώρες είναι περισσότερο από ποτέ στην Ερμιονίδα. Απέναντι όμως στην ανησυχία θα πρέπει να προτάξουμε την εμπιστοσύνη .

Έχει μεγάλη σημασία για την τοπική κοινωνία της Ερμιονίδας αλλά και όλου του νομού μας η εμπέδωση κλίματος ασφάλειας και εμπιστοσύνης. Όπως και κλίματος συνεργασίας και αμφίδρομης πληροφόρησης μεταξύ όλων των φορέων που εμπλέκονται στη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης. 

Με ενότητα και αισιοδοξία και με το ολοκληρωμένο σχέδιο της κυβέρνησης και τη συνδρομή της τοπικής αυτοδιοίκησης επιτυγχάνονται αμφότερα και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα περάσει και αυτή η μεγάλη δυσκολία. 

Η μέχρι σήμερα διαχείριση της υγειονομικής κρίσης σε εθνικό επίπεδο αποδεικνύει ότι οι αρμόδιοι φορείς γνωρίζουν και μπορούν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση. Δεν χρειάζεται πανικός. Πιστή τήρηση του σχεδίου απαιτείται. 

Έχουμε εμπιστοσύνη στους κυβερνητικούς χειρισμούς και είμαστε δίπλα στην Ερμιονίδα μας και στους κατοίκους της που πολλές φορές, όχι άδικα, αισθάνονται ότι βρίσκονται μακριά από τον υπόλοιπο νομό μας. Μέσα από αυτή την κρίση ίσως αναδειχθεί και μια ευκαιρία για να ικανοποιηθούν αιτήματα χρόνων και ανάγκες της περιοχής. 

Σύντομα ελπίζουμε ότι αυτή η δυσάρεστη κατάσταση θα αποτελέσει παρελθόν και θα μπορέσει να υποδεχθεί όλους αυτούς που λατρεύουν τα πανέμορφα μέρη της.
Με υπομονή και επιμονή θα τα καταφέρουμε ...
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ