ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

Η Euroins Ελλάδος και Κωνσταντίνος Μάκαρης: σταθερά κοντά στην Εκκλησία!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:49:00 μ.μ. | | |
Η Euroins Ελλάδος και Κωνσταντίνος Μάκαρης: σταθερά κοντά στην Εκκλησία!
Η Μεγάλη Εβδομάδα για την Euroins Ελλάδος δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει διαφορετικά. «Μηκέτι εκ σου καρπός γένηται εις τον αιώνα και εξηράνθη παραχρήμα η συκή» είπε ο Χριστός για την άκαρπη συκιά και η συκιά την ίδια στιγμή ξεράθηκε (καταραμένη συκιά ή ξηρανθείσα συκιά).

 Η ιστορία της άκαρπης συκιάς συμβολίζει την Συναγωγή των Εβραίων της εποχής και την ζωή του Ισραηλιτικού λαού που -φαινομενικά- ήταν ενάρετοι, αλλά πρακτικά άκαρποι από καλά έργα. Πιστεύοντας ακράδαντα ότι οι πράξεις υπερισχύουν του λόγου, η Euroins Ελλάδος και ο Κωνσταντίνος Μάκαρης προχώρησαν σε μία νέα δωρεά για να καλύψει ανάγκες του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται στην βοήθεια που παρέχει καθημερινά σε δεκάδες οικογένειες! 

Η δωρεά αφορά το Φιλόπτωχο Ταμείο του Ναού και πραγματοποιήθηκε αυτήν την χρονική περίοδο καθώς τα συσσίτια και η ενίσχυση σε οικογένειες που βρίσκονται σε άμεση ανάγκη είναι ιδιαίτερα αυξημένα. Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωτε που ο Γενικός Διευθυντής της Euroins Ελλάδος κ. Κωνσταντίνος Μάκαρης στηρίζει το έργο της Εκκλησίας, πάντα σε απευθείας επικοινωνία με Μητροπόλεις όλης της χώρας ώστε να πληροφορείται άμεσα τις ανάγκες που προκύπτουν. 

Η Euroins Ελλάδος θέτει ως προτεραιότητα την Εταιρική Υπευθυνότητα και λειτουργεί με σταθερότητα και συνέπεια ενώ βρίσκεται πάντα κοντά στο έργο της Εκκλησίας. Την διετία 2017-2019 ενισχύσαμε (και συνεχίζουμε) την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, Πατρών, Αργολίδας, Τρίκκης και Σταγών, Μονεμβασίας και Σπάρτης, Μαντινείας και Κυνουρίας. 

Ευελπιστούμε οι άξιοι ιεράρχες μας να συνεχίσουν το έργο τους και δεσμευόμαστε να σταθούμε συμπαραστάτες σε αυτό. 

Καλό Πάσχα σε όλους!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ