ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 10 Μαΐου 2020

Με 20 νέα οχήματα ενισχύεται στην Πελοπόννησο ο στόλος της ΕΛ.ΑΣ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:20:00 μ.μ. | | |
Με 20 νέα οχήματα ενισχύεται ο στόλος της ΕΛ.ΑΣ στην Πελοπόννησο
Παρελήφθησαν συνολικά 70 νέα οχήματα υπηρεσιακού χρωματισμού, τα οποία εντάσσονται στον στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τα οχήματα αυτά αποκτήθηκαν στο πλαίσιο υλοποίησης του ΕΣΠΑ 2014-2020 «Ενεργητική Οδική Ασφάλεια» των Περιφερειών Αττικής, Στερεάς Ελλάδας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Δυτικής Μακεδονίας, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου, Κεντρικής Μακεδονίας, Πελοποννήσου και Βορείου Αιγαίου.
Πιο αναλυτικά κατανέμονται:

(20) στην Πελοπόννησο,
(15) στην Αττική,
(9) στη Θεσσαλονίκη,
(6) στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,
(5) στη Στερεά Ελλάδα,
(4) στη Δυτική Μακεδονία,
(4) στα Ιόνια Νησιά,
(4) στην Ήπειρο και
(3) στο Βόρειο Αιγαίο.
Σημειώνεται ότι από αρχές του έτους έχουν παραληφθεί συνολικά 564 οχήματα στα οποία περιλαμβάνονται:

- 195 οχήματα που παραλήφθηκαν τον Ιανουάριο, τα οποία αποκτήθηκαν στο πλαίσιο υλοποίησης του ΕΣΠΑ 2014-2020 «Ενεργητική Οδική Ασφάλεια» και μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας και κατανεμήθηκαν σε Αττική, Βόρειο και Νότιο Αιγαίο, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, Στερεά Ελλάδα, Ιόνια Νησιά, Κρήτη και Ήπειρο. (σχετικό το από 31-01-2020 Δελτίο Τύπου)

- 35 οχήματα τον Μάρτιο τα οποία αποκτήθηκαν στο πλαίσιο υλοποίησης του ΕΣΠΑ 2014 - 2020 «Ενεργητική Οδική Ασφάλεια» και κατανεμήθηκαν σε Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία και Μεσσηνία. (σχετικό το από 24-03-2020 Δελτίο Τύπου)
- 264 οχήματα τον Απρίλιο τα οποία αποκτήθηκαν στο πλαίσιο υλοποίησης του ΕΣΠΑ 2014 - 2020 «Ενεργητική Οδική Ασφάλεια» και κατανεμήθηκαν σε Αττική, Στερεά Ελλάδα, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Δυτική Μακεδονία, Ιόνια Νησιά, Ήπειρο και Βόρειο Αιγαίο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας, με την προσθήκη των οχημάτων αυτών ενισχύθηκε σημαντικά και αναβαθμίστηκε η επιχειρησιακή ετοιμότητα και ανταπόκριση των κατά τόπους αστυνομικών Υπηρεσιών και βελτιώθηκε το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όφελος του κοινωνικού συνόλου, σύμφωνα
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ