ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου δια περιφοράς στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:17:00 π.μ. | | |
Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου δια περιφοράς στο Ναύπλιο
Εκτάκτως την Παρασκευή 29 Μαϊου 2020 και από ώρα 13:00 με 14:00 θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τηλεφώνου) κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου Ναυπλιέων με τα παρακάτω θέματα: 

1ο θέμα Περί έγκρισης της 10η , 11ης και 12ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού. 

2ο θέμα Περί ορισμού υπευθύνου διαχείρισης τραπεζικού λογαριασμού του Δήμου στην Τράπεζα της Ελλάδας. 

3ο θέμα Περί αποδοχής και κατανομής έκτακτης επιχορήγησης προς κάλυψη έκτακτων αναγκών που προκλήθηκαν από την εμφάνιση COVID -19. 

4ο θέμα Επί εισήγησης για κατάργηση και απομάκρυνση περιπτέρων που βρίσκονται επί της πλατείας στην κοινότητα Αγ.Τριάδας . 

5ο θέμα Επί εισήγησης για τροποποίηση του άρθρου 28 του κανονισμού καθαριότητας και προστασίας του Περιβάλλοντος του Δ.Ναυπλιέων.

Λόγος του κατεπείγοντος για τα τρία πρώτα θέματα αποτελεί η αναγκαιότητα ενίσχυσης - τακτοποίησης και διαχείρισης πιστώσεων του προϋπολογισμού και για τα υπόλοιπα λόγος του κατεπείγοντος αποτελεί η δημόσια ασφάλεια . 

Παρακαλούνται όπως οι Σύμβουλοι αποστείλουν την ψήφο τους επί της εισηγήσεως που αφορά το θέμα της ημερήσιας διάταξης στο email αποστολής της πρόσκλησης ή με μήνυμα κινητής τηλεφωνίας στον κ. Πρόεδρο , κατά το διάστημα διεξαγωγής της συνεδρίασης. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 
ΑΥΓΟΥΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ