ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Κυριακή 10 Μαΐου 2020

Σε διαβουλεύσεις η καλλιτεχνική διευθύντρια του Φεστιβάλ Επιδαύρου για την υλοποίηση των παραστάσεων

Σε διαβουλεύσεις η καλλιτεχνική διευθύντρια του Φεστιβάλ Επιδαύρου για την υλοποίηση των παραστάσεων
Τα ανοιχτά θέατρα θα επαναλειτουργήσουν στις 16 Ιουλίου. Παραμένει ανοιχτό το πότε θα αρχίσουν οι παραστάσεις του Φεστιβάλ Αθηνών και ΕπιδαύρουΚατά την παρουσίαση των μέτρων στήριξης στον πολιτισμό από τη Λίνα Μενδωνη και σε ερώτηση για το πότε θα ανοίξει η Επίδαυρος, η υπουργός πολιτισμού σημείωσε οτι αυτό είναι θέμα της καλλιτεχνικής διευθύντριας του Φεστιβάλ Κατερίνας Ευαγγελάτου που θα συνεκτιμήσει τα δεδομένα για το καλοκαιρινό πρόγραμμα που θα παρουσιάσει.

«Μετά την ανακοίνωση από την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη, των μέτρων στήριξης των δημιουργών του Πολιτισμού και τις σχετικές διευκρινίσεις που δόθηκαν για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις στο επόμενο διάστημα, το ΔΣ και η Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, Κατερίνα Ευαγγελάτου, θα εξετάσουν τα νέα δεδομένα σε συνεδρίαση που θα γίνει σήμερα» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Φεστιβάλ Αθηνών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, η Καλλιτεχνική Διευθύντρια βρίσκεται, εδώ και καιρό, σε διαβουλεύσεις με τους συνεργαζόμενους καλλιτέχνες και το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και ενημερώνεται διαρκώς για τα εξειδικευμένα μέτρα που συστήνει η Ειδική Επιτροπή του Υπουργείου Υγείας, προκειμένου να εκτιμηθεί αν και με ποιον τρόπο μπορεί να υλοποιηθεί μέρος των προγραμματισμένων για φέτος εκδηλώσεων.

Στις αμέσως επόμενες ημέρες θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση από το Φεστιβάλ. Να υπενθυμίσουμε οτι σε όλες τις παραστάσεις και συναυλίες σε εξωτερικούς χώρους οι θεατές θα πρέπει να απέχουν 1,5 μέτρο ο ένας από τον άλλο και η σκηνή τρία μέτρα από την πρώτη σειρά καθισμάτων.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ