ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 10 Μαΐου 2020

Γιάννης Γεωργόπουλος: Χρόνια πολλά σε κάθε μητέρα του τόπου μας !!!

Γιάννης Γεωργόπουλος: Χρόνια πολλά σε κάθε μητέρα του τόπου μας !!!
Η μάνα είναι η πιο ξεχωριστή ύπαρξη, ο άνθρωπος που είναι εκεί για μας να μας στηρίξει και να μας βοηθήσει σε κάθε μας βήμα, ο αγωνιστής της ζωής που προσφέρει την αγάπη της ακατάπαυστα. 

Θυσιάζει τα θέλω της, τα όνειρά της και την ζωή της ακόμα, ώστε τα παιδιά που έφερε στον κόσμο να έχουν το καλύτερο, για να τα βλέπει ευτυχισμένα. Ακόμα και στο λάθος ή την στιγμή που πληγώνεται από τα λόγια, τις πράξεις ή την συμπεριφορά των παιδιών της, παραμένει εκεί, δίπλα τους βράχος για να πιαστούν και δεν λογαριάζει τα κύματα που την χτυπούν, παρά το μόνο που θέλει είναι να βοηθήσει και να προστατεύσει τα παιδιά της.

Η Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας ή αλλιώς «γιορτή της μητέρας» είναι η ημέρα αφιερωμένη στις γυναίκες που μας έφεραν στη ζωή. Είναι κινητή εορτή όπως και η γιορτή του πατέρα. Φυσικά τους γονείς μας τους τιμάμε και τους αγαπάμε κάθε μέρα του χρόνου, αλλά οι παγκόσμιες ημέρες αυτές μας δίνουν τη ευκαιρία, να τους πούμε και να τους δείξουμε για μία ακόμα φορά πόσο τους αγαπάμε ! Όπου λοιπόν και αν βρίσκεστε, πάρτε την ένα τηλέφωνο να της ευχηθείτε, πηγαίνετε να την συναντήσετε και κάντε την μία αγκαλιά. Κι αν δεν μπορείτε δεν πειράζει, εκείνη το ξέρει.

Χρόνια πολλά σε κάθε μητέρα του τόπου μας !!!

Χρόνια πολλά ΜΑΝΑ !!!

Ο Δήμαρχος
Γιάννης Γεωργόπουλος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ