ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Συμπλοκή με πυροβολισμούς στο Αραχναίο Αργολίδας - Ολονύχτια επιχείρηση της αστυνομίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:24:00 π.μ. | | | |
Συμπλοκή με πυροβολισμούς στο Αραχναίο Αργολίδας - Ολονύχτια επιχείρηση της αστυνομίας
Πρωτόγνωρες στιγμές έζησαν οι κάτοικοι του ορεινού χωριού Αραχναίο του Δήμου Ναυπλιέων στην Αργολίδα το απόγευμα της Κυριακής 24 Μαΐου όταν ο πολύ σοβαρός τσακωμός ενός αλλοδαπού με καταγωγή από την Αλβανία και ενός Έλληνα κατοίκου του χωριού κατέληξε στο να βγουν όπλα και να πέσουν πυροβολισμοί .


Σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν όταν ένας 50χρονος Αλβανός που έκοβε χόρτα έξω το σπίτι που διαμένει ένας 35χρονος Έλληνας, λογομάχησαν πολύ έντονα, με αποτέλεσμα ο 35χρονος να πυροβολήσει με καραμπίνα τον 50χρονο χωρίς να τον τραυματίσει, ενώ οι δυο άνδρες στην συνέχεια ήρθαν στα χέρια.

Από τον τσακωμό των δυο ανδρών αναστατώθηκε ολόκληρο το χωριό με τους κατοίκους, γνωρίζοντας πρόσωπα και καταστάσεις, να φοβηθούν για τα χειρότερα, καθώς σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι δύο άνδρες είχαν προηγούμενα με προσωπικές διαφορές.

Στο ορεινό χωριό κατέφθασε η αστυνομία που έσπευσε στο χωριό με ισχυρές δυνάμεις για την αναζήτηση του δράστη των πυροβολισμών, ο οποίος μέχρι αργά τη νύχτα διέφευγε της σύλληψης και πιθανόν να είχε κρυφτεί στα γύρω βουνά της περιοχής για να αποφύγει το αυτόφωρο.

Όλη τη νύχτα οι πάνοπλες αστυνομικές δυνάμεις χτένιζαν την περιοχή, με όλο το χωριό να βρίσκεται στο πόδι και αγωνιώντας για την έκβαση της πρωτόγνωρης αυτής κατάστασης για τα δεδομένα του χωριού.

Μέχρι αυτή την στιγμή ο 35χρονος διαφεύγει της σύλληψης


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ