ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Μαρία Ράλλη: Πρόγραμμα καλοκαιρινών εκδηλώσεων με σκοπό την τόνωση της τοπικής οικονομίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:45:00 π.μ. | | |
Μαρία Ράλλη: Πρόγραμμα καλοκαιρινών εκδηλώσεων με σκοπό την τόνωση της τοπικής οικονομίας
Η μετάβαση στην κανονικότητα συνεχίζεται με την επανεκκίνηση του κλάδου της εστίασης.

Στέλνοντας τις ευχές μας σε όλους τους επιχειρηματίες του Δήμου Ναυπλιέων για καλή αρχή με υγεία , ο ΔΟΠΠΑΤ, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του ,θα λειτουργήσει με τη συνεργασία των πολιτιστικών φορέων και του καλλιτεχνικού δυναμικού του Δήμου μας , για να υλοποιήσει ένα διαφορετικό πρόγραμμα πολιτιστικών καλοκαιρινών εκδηλώσεων, εναρμονισμένο στους απαραίτητους υγειονομικούς κανόνες προφύλαξης από τον covid -19 , με σκοπό πάντα την τόνωση της τοπικής οικονομίας .

Περιμένοντας τις αποφάσεις και τις οδηγίες από τα αρμόδια υπουργεία , αφού πραγματοποιήσουμε Δ. Σ. , σε ανοικτό χώρο (καιρού επιτρέποντος) , για να καταλήξουμε στον ανάλογο προγραμματισμό εκδηλώσεων , θα καλεστούν οι πρόεδροι και τα μέλη των τοπικών συμβουλίων και πολιτιστικών συλλόγων και σωματείων και ο εμπορικός σύλλογος Ναυπλίου για να συζητηθούν οι προτάσεις για το καλοκαίρι 2020.

Τόσο η πόλη του Ναυπλίου , όσο και κάθε τουριστικό θέρετρο και χωριό του Δήμου Ναυπλιέων , έστω και με τις ιδιαιτερότητες που μας επιβάλλει ο αόρατος εχθρός μας , μέσω του ΔΟΠΠΑΤ, θα αναδείξει τη ευφορία και την αισιοδοξία που δημιουργεί ο πολιτισμός.

Όλοι μαζί θα δουλέψουμε για να αναπληρωθεί , όσο είναι δυνατόν , το κενό στην οικονομία του τόπου μας .

Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε.

Στηρίζουμε με κάθε τρόπο την πόλη μας , στηρίζουμε το Δήμο μας , στηρίζουμε και μένουμε ζωντανοί μέσα από τον πολιτισμό και την τέχνη , γιατί με αυτά η ζωή μας αποκτά ποιότητα και αισθητική.

Καλή δύναμη σε όλους !

Μαρία Ράλλη - Πιτσάκη
Πρόεδρος ΔΟΠΠΑΤ
Δήμου Ναυπλιέων
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ