ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες (πρόγνωση μέχρι και την Κυριακή)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:48:00 μ.μ. |
Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες (πρόγνωση μέχρι και την Κυριακή)
Με ανοιξιάτικη διάθεση θα κυλήσουν οι επόμενες μέρες, με τον ήλιο και την άνοδο της θερμοκρασίας τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού.


Πιο αναλυτικά , την Παρασκευή περιμένουμε και πάλι ανοιξιάτικες καιρικές συνθήκες σε όλη τη χώρα. Το πρωί και μόνο στη Θράκη και το βόρειο Αιγαίο θα αναπτυχθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες και αραιές νεφώσεις στα υπόλοιπα βόρεια και δυτικά τμήματα της χώρας. Στις υπόλοιπες περιοχές, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά αλλά και στα νησιά του Αιγαίου, η μέρα θα ξεκινήσει και θα κυλήσει με αρκετή ηλιοφάνεια και καλό καιρό.

Η θερμοκρασία το μεσημέρι σε άνοδο κυρίως στα ηπειρωτικά, με 20-23 στα βόρεια και 24-25 στα υπόλοιπα κεντρικά και νότια τμήματα. Στη νησιωτική χώρα δεν φαίνεται να αλλάζει ιδιαίτερα, με τις μέγιστες τιμές να αγγίζουν στα βόρεια τους 20-21 και στα νοτιότερα τους 23-24 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν σε βόρειες διευθύνσεις, στο Ιόνιο σε εντάσεις 3-5 μποφόρ και στο Αιγαίο 4-6 και στα νοτιοανατολικά μέχρι 7 μποφόρ.

Στην Αττική θα επικρατήσει ηλιοφάνεια, με βοριάδες στα 3-5 μποφόρ στις γύρω θαλάσσιες περιοχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13-23 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αίθριο καιρό με λίγες αραιές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11-23 βαθμούς, με βοριάδες 4-6 μποφόρ στο Θερμαϊκό και βαθμιαία μέχρι το βράδυ θα στραφούν σε νοτιάδες.

Στην εξέλιξη του καιρού, το Σάββατο θα είναι μια ηλιόλουστη μέρα σε όλη τη χώρα, με τη θερμοκρασία σε μικρή άνοδο. Οι άνεμοι γενικά σε ήπιες εντάσεις θα στραφούν σταδιακά σε νοτιάδες στα 3-4 μποφόρ και μόνο στα νοτιοανατολικά βοριάδες 5-6 μποφόρ.

Κλείνοντας, και την Κυριακή θα συνεχιστεί η καλοκαιρία, με λίγες τοπικές νεφώσεις κατά τη διάρκεια της μέρας και ίσως το απόγευμα στα βορειότερα ορεινά τμήματα σημειωθούν τοπικές βροχές μικρής όμως διάρκειας. Οι άνεμοι στα πελάγη σε εντάσεις 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα αρχίσει να ανεβαίνει.

Πηγή: megatv.com
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ