ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 23 Μαΐου 2020

Πως θα λειτουργήσει το Αγγελοπούλειο Δημοτικό Ανυφίου μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών του νέου σχολείου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:04:00 π.μ. | | |
Πως θα λειτουργήσει το Αγγελοπούλειο Δημοτικό Ανυφίου μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών του νέου σχολείου
Την Παρασκευή 22 Μαϊου, στο Αγγελοπούλειο Δημοτικό Σχολείο Ανυφίου, ο Διευθυντής της Α/θμιας Εκπαίδευσης κ. Σίδερης Δημήτριος, ο Προϊστάμενος Εκπαιδευτικών Θεμάτων κ. Καραμάνος Θεοδόσιος, ο Δήμαρχος Ναυπλίου κ. Κωστούρος Δημήτριος, η Πρόεδρος της Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Ράλλη Μαρία, ο Πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΑΝ κ. Μπούνος Ιωάννης, ο Πρόεδρος του Δ.Δ. Ανυφίου κ. Κωστόπουλος Γιώργος, ο Διευθυντής του σχολείου μας κ. Γκολέμης Βασίλειος και το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, συναντηθήκαμε στο χώρο του σχολείου μας για να συζητήσουμε για την εύρυθμη λειτουργία του κατά το 9μηνο των εργασιών για την ολοκλήρωση του νέου σχολείου μας. 

Τόσο ο Δήμαρχος Ναυπλίου όσο και ο Προϊστάμενος της Α/θμιας μας διαβεβαίωσαν ότι το 6/θέσιο Δημοτικό Σχολείο μας θα λειτουργήσει κανονικά στον χώρο του, με δεδομένη την ασφάλεια των μαθητών μας και οι όποιες προσωρινές τροποποιήσεις στον εξωτερικό προαύλιο χώρο και στις λυόμενες τάξεις θα γίνουν ΜΟΝΟ με την εισήγηση των μηχανικών του έργου, του Δημάρχου και του Διευθυντή της Α/θμιας αλλά ΠΑΝΤΑ στον ίδιο ενιαίο χώρο για όλες τις τάξεις των μαθητών του σχολείου μας, στο Ανυφί.
Την παραπάνω πρόταση, τα μέλη του Δ.Σ. που παριστάμεθα στην συζήτηση (Σ. Σταθοπούλου, Α. Μπολώσης, Ν. Σάμαρη και Γ. Κανελλόπουλος την αποδεχθήκαμε ομόφωνα.

Με εκτίμηση,
Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων
Αγγελοπούλειου Δημοτικού Σχολείου Ανυφίου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ