ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Πώς ο Μητροπολίτης Αργολίδας έσωσε έναν άνθρωπο από βέβαιο θάνατο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 4:10:00 μ.μ. | |
Ένα τυχαίο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Μητροπολίτη Αργολίδας, Νεκτάριο έφερε στην επιφάνεια ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν κυρίως κτηνοτρόφοι στην περιοχή του Φαρμακά, εκεί κοντά στις κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Αργολίδας,ο οποίοι βρίσκονται σε απόγνωση.

Το πρόβλημα έχει να κάνει με την παρουσία χιλιάδων μελισσών που βεβαίως απαγορεύεται να βρίσκονται σε κατοικημένη περιοχή και οι οποίες μέλισσες έχουν κατατσιμπήσει τα αιγοπρόβατα της περιοχής. Και από τη στιγμή που οι κατασκηνώσεις είναι εργοτάξιο με την καθημερινή παρουσία εργατών, πρόκειται για κατοικημένη περιοχή. Και όμως, 2000 μελίσσια βρίσκονται δίπλα ουσιαστικά με την προοπτική να αυξηθούν σε 6000 επιτείνοντας το πρόβλημα.

Πιο είναι το τυχαίο περιστατικό; 

Χθες ο Μητροπολίτης πήγαινε στις κατασκηνώσεις όταν σε κάποιο σημείο του δρόμου παρατήρησε έναν ηλικιωμένο να κλαίει. 

Σταμάτησε βεβαίως και τον ρώτησε γεμάτος αγωνία. Ο γέροντας του αποκάλυψε το πρόβλημα που βιώνει και ότι οι μέλισσες που εκτρέφονται εκεί κοντά του τσίμπησαν το κοπάδι, το βιός του δηλαδή. 

Στη συνέχεια ο κ.Νεκτάριος έγινε μάρτυς της σκηνής να καταρρέει ένας εργάτης πάνω στο καπό του αυτοκινήτου.

 Αμέσως ο κ. Νεκτάριος “κατέβηκε”, και χωρίς να χρονοτριβεί, τον έβαλε στο αυτοκίνητο του και άμεσα τον μετέφερε στο Κ.Υ. Νεμέας όπου οι γιατροί τους είπαν ότι “μόλις που τον προλάβαμε τον άνθρωπο”. 

 Η άμεση αντίδραση του Μητροπολίτη Αργολίδας  έσωσε τον συνάνθρωπο μας που τον είχαν τσιμπήσει μέλισσες και είχε υποστεί αλλεργικό σοκ. 

 Οι γιατροί στο Κ.Υ. Νεμέας του χορήγησαν την κατάλληλη αγωγή και ο άνθρωπος είναι καλά.

Κάποιοι που βλέπουν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται αλλά κινδυνεύουν και οι ίδιοι, είναι έτοιμοι να καταφύγουν στον Εισαγγελέα. Και θα το πράξουν άμεσα αν αυτοί που έχουν τα μελίσσια δεν τα μεταφέρουν σε άλλη περιοχή, που δεν κατοικείται.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ