ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 3 Μαΐου 2020

Έρχεται τριήμερο με βροχές

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:47:00 μ.μ. |
Έρχεται τριήμερο με βροχές
Βροχερές θα είναι οι επόμενες μέρες σε ορισμένες περιοχές της χώρας, όμως σύμφωνα και με τα δεδομένα της άνοιξης, οι βροχές θα έχουν ένταση αλλά μικρή διάρκεια και πιθανόν να συνοδεύονται από καταιγίδες και τοπικές χαλαζοπτώσεις.


Πιο αναλυτικά τη Δευτέρα, από το πρωί περιμένουμε βροχές στη Θράκη και στο μεγαλύτερο μέρος του Αιγαίου, όπου στη Θράκη και στα νησιά του βορείου Αιγαίου, πιθανόν να σημειωθούν και πρόσκαιρες καταιγίδες.

Στην υπόλοιπη χώρα τοπικά αυξημένες νεφώσεις με βροχές στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη Στερεά και την Πελοπόννησο.

Στην Πελοπόννησο και κυρίως στα ανατολικά τμήματα οι βροχές θα έχουν λίγο περισσότερη ένταση και θα σημειωθούν και πρόσκαιρες καταιγίδες.

Το απόγευμα όμως τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ΝΑ αφήνοντας την υπόλοιπη χώρα με βελτιωμένο καιρό, καθαρό ουρανό και μια ξάστερη νύχτα.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση στα κεντρικά και βόρεια, και θα φτάσει στα βόρεια τους 15-20 βαθμούς, τους 21-23 στα ανατολικά ηπειρωτικά και μέχρι 23-24 στις υπόλοιπες περιοχές.

Οι άνεμοι στα πελάγη δυτικοί βορειοδυτικοί, στο Ιόνιο σε εντάσεις 5-7 μποφόρ και στο Αιγαίο 4-6 και τοπικά στα δυτικότερα τμήματα του βορείου Αιγαίου 7 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε βροχές το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος του λεκανοπεδίου, πρόσκαιρες καταιγίδες από τα νότια και γρήγορη βελτίωση το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 14-21, με βορειοδυτικούς ανέμους 3-4 και στα ανατολικά 5 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται παροδικές νεφώσεις και το απόγευμα στα γύρω ορεινά ίσως σημειωθούν τοπικές μπόρες, όμως μετά γρήγορα ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία από 12-19, βορειοδυτικοί άνεμοι στο Θερμαϊκό 5-7 μποφόρ.

Στην εξέλιξη του καιρού, την Τρίτη λίγες βροχές προβλέπονται το πρωί στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και γρήγορα θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα αίθριος καιρός, με λίγο ενισχυμένους ανέμους στα νοτιοανατολικά μέχρι 6-7 μποφόρ και η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Τέλος, την Τετάρτη καλοκαιρία στις νοτιότερες περιοχές και τοπικές βροχές στην υπόλοιπη χώρα.

Οι άνεμοι στα πελάγη βόρειοι θα ενισχυθούν στα 4-6 και τοπικά 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει πάλι μικρή πτώση.
Πηγή: megatv.com
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ