ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 3 Μαΐου 2020

Υγειονομικό υλικό και ρούχα απέστειλε η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ στη δομή μεταναστών στην Ερμιονίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:35:00 μ.μ. | | | |
Υγειονομικό υλικό και ρούχα απέστειλε η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ στη δομή μεταναστών στην Ερμιονίδα
Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ προμηθεύτηκε υγειονομικό υλικό (γάντια, μάσκες, αντισηπτικά) και συγκέντρωσε και είδη ρουχισμού με σκοπό να τα διαθέσει στους πρόσφυγες και μετανάστες που φιλοξενούνται σε διάφορες δομές στα νησιά και την ενδοχώρα της πατρίδας μας.

Μια υπολογίσιμη ποσότητα από τα είδη αυτά, απέστειλε με προορισμό τη δομή που στεγάζεται στο ξενοδοχείο ΓΑΛΑΞΙΑΣ του Πορτοχελίου στην Ερμιονίδα. 
Το σύνολο των απεσταλμένων πακέτων μετέφερε και παρέδωσε στο Δημαρχείο Ερμιονίδας, σήμερα Κυριακή 3/5 ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας, συνοδευόμενος από το στέλεχος του κόμματος στην Ερμιονίδα, Σταύρο Κούστα.

Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Γεωργόπουλος που παρέλαβε το σύνολο των ειδών ευχαρίστησε για την αξιέπαινη προσπάθεια της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ δια του βουλευτή του Νομού και ανέλαβε την υποχρέωση να παραδώσει τόσο το υγειονομικό υλικό στην αρμόδια υγειονομική επιτροπή, που στεγάζεται σε αντίσκηνο στο προαύλιο του ξενοδοχείου, όσο και το ρουχισμό στα στελέχη της Δ.Ο.Μ. που έχουν υπό την επίβλεψη και φροντίδα τα φιλοξενούμενα άτομα της δομής. 
Ο βουλευτής Γιάννης Γκιόλας απαντώντας στον Δήμαρχο, τον παρακάλεσε να μεταφέρει στους πρόσφυγες και μετανάστες τις ευχές της Νεολαίας του Κόμματος για την αποτροπή περαιτέρω κρουσμάτων και την παροχή όλων των απαραίτητων προληπτικών και θεραπευτικών μεθόδων, ώστε να εξασφαλισθούν στο ακέραιο πλήρεις συνθήκες υγιεινής. Τους ανακοίνωσε δε, ότι υπάρχει επιθυμία από την Οργάνωση της Νεολαίας, να επισκεφθεί τους φιλοξενούμενους στη δομή μόλις αρθούν οι περιορισμοί και αποκατασταθεί η υγεία όλων των εκεί στεγαζομένων.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ