ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

Ευχαριστίες στο Δήμο Ναυπλιέων για δωρεά υγειονομικού υλικού στο Κέντρο Υγείας και την ΤΟΜΥ Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:27:00 μ.μ. | |
Ευχαριστίες στο Δήμο Ναυπλιέων για δωρεά υγειονομικού υλικού στο Κέντρο Υγείας και την ΤΟΜΥ Ναυπλίου
 Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στο Δήμο Ναυπλιέων και ιδιαίτερα στον Δήμαρχο κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΚΩΣΤΟΥΡΟ, στον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Περιβάλλοντος και Πρασίνου κ. ΣΤΑΥΡΟ ΓΑΒΡΗΛΟ και στον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου κ. ΣΤΑΥΡΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟΠΟΥΛΟ, για τη σημαντική δωρεά τους σε αναλώσιμο υγειονομικό υλικό (350 υφασμάτινες μάσκες προσώπου και 30 λίτρα αντισηπτικό υγρό) στο Κέντρο Υγείας Ναυπλίου και στην Τ.ΟΜ.Υ. Ναυπλίου 1" Κέντρου, για την κάλυψη βασικών αναγκών των Μανάδων μας, στο πλαίσιο αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19.

Τα εν λόγω υλικά θεωρούνται πολύ σημαντικά αυτή τη χρονική στιγμή για την προστασία του προσωπικού των μονάδων μας, κατά τη διάρκεια εξέτασης ασθενών που τυχόν έχουν προσβληθεί με τον συγκεκριμένο ιό.

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης έναντι της αξιέπαινης πράξης σας, προσβλέπουμε στην εθελοντική σας αρωγή μελλοντικά και ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και ευημερία σε όλους σας. Αυτές οι πράξεις συμπαράστασης και αλληλοβοήθειας, Θεωρούμε ότι στις σημερινές έκτακτες συνθήκες που διανύουμε θα πρέπει να αναδεικνύονται, ώστε να γνωρίζουν όλοι ποιοι στηρίζουν και συμμετέχουν στον αγώνα κατά της πανδημίας.

Ο Συντονιστής Υπεύθυνος 
Τ.ΟΜ.Υ Ναυπλίου 1" Κέντρου 
ΜΠΟΜΠΟσ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 

Η Επιστημονικά Υπεύθυνη 
Κέντρου Υγείας Ναυπλίου 
ΤΡΙΚΚΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ