Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020

Δωρεά μασκών από τους "Οικολόγους Πράσινους" και στο Νοσοκομείο Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:10:00 μ.μ. | |
Δωρεά μασκών από τους "Οικολόγους Πράσινους" και στο Νοσοκομείο Ναυπλίου
Η απρόσμενη έλευση του κορωνοϊού άλλαξε δραματικά την πραγματικότητα και καθημερινότητα μας. Έβγαλε στην επιφάνεια τις αδυναμίες των κοινωνιών μας σε τέτοιου είδους απειλές, και ανέδειξε κάτι που οι Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ λέμε εδώ και πολύ καιρό, ότι ο βιώσιμος τρόπος ζωής είναι η μόνη μας ελπίδα για ένα καλύτερο, περισσότερο ισορροπημένο αύριο, και για κοινωνίες με ανθεκτικές δομές.


Αυτήν την περίοδο μπορεί η κρίση του κορωνοϊού να βρίσκεται σε ύφεση, ωστόσο ο ερχομός του φθινοπώρου και η εκ νέου έξαρση των ιώσεων θα δημιουργήσουν νέα δεδομένα, που θα κληθούμε όλοι να διαχειριστούμε με ιδιαίτερη προσοχή αλλά και προνοητικότητα.
Στο πλαίσιο αυτό και προκειμένου να συνδράμουμε, στο μέγεθος των δικών μας δυνατοτήτων, προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, προχωρήσαμε στη δωρεά 900 μασκών, τύπου Χ1, στους ακόλουθους οργανισμούς: Κιβωτός του Κόσμου, Γιατροί Χωρίς Σύνορα, Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών και Νοσοκομείο Ναυπλίου.
Η παράδοση των μασκών έγινε από την Συνεκπρόσωπο των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ, Κατερίνα Ανδρικοπούλου Σακοράφα, τον Συντονιστή της Εκτελεστικής Γραμματείας Μανώλη Βέμη και την Εύα Πάσχου, Μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ