ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 5 Μαΐου 2020

Θ. Γαλάνης: Από καταστρατήγηση των νόμων εμείς εδώ στα ορεινά καλά πάμε

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:21:00 μ.μ. | | |
Θ. Γαλάνης: Από καταστρατήγηση των νόμων εμείς εδώ στα ορεινά καλά πάμε
Γραπτή τοποθέτηση επί των θεμάτων της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της 05.05.2020 -
Αρ. Πρωτ. 1537 που γίνεται δια ζώσης κεκλεισμένων των θυρών.

Κύριε Δήμαρχε και πρόεδρε της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Επιδαύρου.

- Μετά την τηλεφωνική επικοινωνία μας την Παρασκευή 01.01.2020 και την έντονη διαμαρτυρία μου για την συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής την Δευτέρα 04.05.2020 όταν η πρόσκληση που λάβαμε ήταν την Πέμπτη 30.04.2020 και ώρα 14:53μ.μ (ακολουθημένων τριών (3)αργιών) μου είπατε και δώσετε πράγματι εντολή ορθής επανάληψης. Έτσι στις 23:32 μ.μ τα μεσάνυχτα δηλαδή της Παρασκευής έλαβα νέα πρόσκληση με αλλαγή της ημέρας της συνεδρίασης κατά μια μέρα ήτοι 05.04.2020.

- Μέχρι και χθες το μεσημέρι, Δευτέρα 04.05.2020 στις 15:04 δεν υπήρχε ούτε μια εισήγηση σας επί των θεμάτων όταν και έλαβα ένα e-mail με αυτές.

- Όπως καταλαβαίνεται είναι αδύνατον 17 θέματα στην ημερήσια διάταξη να συζητηθούν χωρίς να υπάρχει εισήγηση σας αλλά και πρόταση σας επί της οποίας καλούμαστε να ψηφίσουμε όπως προβλέπετε για τις συνεδριάσεις της οικονομικής επιτροπής.

- Σας ζητάμε για πολλοστή φορά κατά την αποστολή της πρόσκλησης να έχουμε και τις εισηγήσεις επί των θεμάτων όπως προβλέπετε από την νομοθεσία για να έχουμε και εμείς τον χρόνο δλδ,: για έρευνα αγοράς και συνεργασίας με τις υπηρεσίες και δημότες του Δήμου μας ώστε να καταθέτουμε ολοκληρωμένη πρόταση με την καλύτερη και πιο συμφέρουσα διαχείριση των θεμάτων για το καλό πάντα των συνδημοτών μας. (Αυτό άλλωστε έχουμε ορκιστεί)

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.

Γιαυτό σας καταθέτω αρνητική ψήφο σε όλα τα θέματα της ημερησίας διάταξης και σας ενημερώνω ότι θα υποβάλω ένσταση κατά οποιασδήποτε πράξεις και απόφασης για μη τήρηση των διατάξεων που διέπουν την εν λόγο συνεδρίαση προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση αν δεν γίνει δέκτη η πρόταση μου.

Λυγουριό 05 Μαΐου 2020

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΡ. ΓΑΛΑΝΗΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ