ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

Το Ναύπλιο γιορτάζει τους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:39:00 μ.μ. | | |
Το Ναύπλιο γιορτάζει  τους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη (βίντεο)
Με θρησκευτική λαμπρότητα η πόλη του Ναυπλίου τιμά τους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη στην μεγαλύτερη συνοικία της πόλης το Νέο Βυζάντιο ή Συνοικισμό.

Την παραμονή της εορτής Τετάρτη 20 Μαΐου 2020 τελέστηκε πανηγυρικός εσπερινός από τους δυο Ιεροκήρυκες της Μητροπόλεως Αργολίδας Χρυσόστομο Παπουλέση και Χρυσόστομο Μιχαλόπουλο.
Φέτος δεν πραγματοποιήθηκε η λιτάνευση της θαυματουργής εικόνας των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης λόγω των εκτάκτων μέτρων για την εξάπλωση του κορωνοϊού, ενώ στον ιερό ναό είχαν τεθεί προς προσκύνηση τεμάχια λειψάνων των Αγίων.
Το εορταστικό εσπερινο παρακολούθησαν μεταξυ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη, ο Αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Παναγιώτης Λέντζος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σταύρος Αυγουστόπουλος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ναυπλίου Ιορδάνης Δαμιανός, η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Ναυπλιέων Νάντια Αναστασίου, ο γνωστός επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Μάκαρης κα.
Ο εφημέριος του ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Φρίμης, στο τέλος του εσπερινού , ευχαρίστησε από καρδιάς όλους τους πιστούς που τίμησαν με την αγάπη τους, τους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ