ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 17 Μαΐου 2020

Στο Πόρτο Χέλι θα παντρέψει ο εφοπλιστής Γιάννης Χανδρής την κόρη του

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:31:00 μ.μ. | | |
Στο Πόρτο Χέλι θα παντρέψει ο εφοπλιστής Γιάννης Χανδρής την κόρη του
Στο Μαϊάμι ζει μόνιμα και εργάζεται η κόρη του εφοπλιστή Γιάννη Χανδρή και της Χριστίνας Κουμάνταρου, Isabella.
Στο τέλος του φετινού καλοκαιριού είχε προγραμματιστεί να τελεστεί ο γάμος της Isabella, στο Πόρτο Χέλι Αργολίδας, αλλά λόγω κορωνοϊού μετατέθηκε για τον Οκτώβριο, αν έχει ξεπεραστεί η πανδημία. 

Άλλωστε η μέλλουσα νύφη, που ζει μόνιμα στο Μαϊάμι, δεν μπορούσε να ταξιδέψει στην Ελλάδα για τις προετοιμασίες του γάμου της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», είναι η αγαπημένη αδελφή του Δημήτρη Χανδρή, που είναι παντρεμένος με τη Lydia Forte. Γεννημένη στο Λονδίνο, αλλά πολίτης του κόσμου, με λαμπρές σπουδές, απόφοιτη του Tufts University, λατρεύει την τέχνη, αποφεύγει το show off και τη δημοσιότητα, όπως και οι αγαπημένοι της γονείς, ο billionaire εφοπλιστής Γιάννης Χανδρής και η εξίσου low profile και όμορφη μητέρα της Χριστίνα (Τίνα) Κουμάνταρου, γόνος παλιάς οικογένειας, κόρη του αείμνηστου Γιώργου Κουμάνταρου, που έζησε και μεγαλούργησε στη Νέα Υόρκη.

Οι μοναδικές εμφανίσεις στα φλας της Isabella Χανδρή είναι στις εκθέσεις του φημισμένου Art Basel Miami Beach, όπου κλέβει την παράσταση με τις γνώσεις της σε θέματα μοντέρνας τέχνης, αλλά και την ελληνική ομορφιά της. Στο πλευρό της ο Paul Chirdaris, ο γοητευτικός νέος άνδρας, ελληνικής καταγωγής, που ζει και εργάζεται μόνιμα στο Μαϊάμι, συνεργάτης του ομίλου Abracol, απόφοιτος του St. Thomas University.

Οι φωτογραφίες της δημοσιεύονται στο διεθνούς φήμης περιοδικό «Tatler», ενώ στην Αθήνα ελάχιστοι γνωρίζουν την Isabella Χανδρή. Τα καλοκαίρια όμως πάντα επισκέπτεται την ονειρική εξοχική κατοικία του πατέρα της στο Πόρτο Χέλι, αλλά και το ξενοδοχείο «Met», που ανήκει στην οικογένειά της και είναι διακοσμημένο με μοναδικά έργα τέχνης, τα οποία είχε επιλέξει η μητέρα της Χριστίνα Κουμάνταρου, καθώς από εκείνη κληρονόμησε την αγάπη της για την τέχνη.

\
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ