ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

Λαϊκή Συσπείρωση Επιδαύρου: Προσφιλής τακτική της Δημοτικής Αρχής να καταφεύγει στην ειρωνεία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:52:00 μ.μ. | |
Για το ζήτημα της υπεξαίρεσης στη ΔΕΥΑΕΠ θέμα για το οποίο βγήκε σχετική ανακοίνωση από το Πρόεδρο της επιχείρησης, θα θέλαμε να ενημερώσουμε για τα εξής:



Αρχικά ζητήσαμε από την πρώτη στιγμή με έγγραφό μας (στις 9 Σεπτεμβρίου 2019 αριθμός πρωτοκόλλου 4151) να ενημερωθούμε για όλες τις δικαστικές υποθέσεις του Δήμου, αίτημα που ποτέ δεν ικανοποιήθηκε.

Αργότερα  στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο στις 30/10/2019, ζητήσαμε ξανά όλα τα σχετικά έγγραφα γύρω από την υπόθεση ενώ λάβαμε την απάντηση ότι θα μας δοθούν. Το ζήτημά αυτό, και ενώ δεν μας είχε δοθεί κανένα έγγραφο έως και σήμερα, επαναφέραμε σχεδόν σε όλα τα Δημοτικά Συμβούλια. Mάλιστα στο προτελευταίο στις 24/02/2020, πριν την καραντίνα, και αφού τονίσαμε ότι έχουν περάσει τρεις μήνες και  δεν έχουμε ενημερωθεί ή πάρει κάτι, λάβαμε επί λέξει την εξής απάντηση από τον  Πρόεδρο της ΔΕΥΑΕΠ “ Κύριε Μπουρδάκο η ΕΔΕ είναι σε εξέλιξη και δεν μπορώ να σας πω παραπάνω πράγματα. Μόλις τελειώσει θα πάρετε το πόρισμα. Όλο το Συμβούλιο δηλαδή, όχι μόνο εσείς.” Το θέμα τέθηκε και στο επόμενο Δ.Σ.(09/03/2020) χωρίς ούτε τότε να δοθεί καμία απάντηση. Σήμερα μάθαμε ότι η ΕΔΕ έχει γίνει… Τα συμπεράσματα δικά σας.

Η ουσία όμως δεν είναι ότι και αυτή η Δημοτική αρχή, όπως και οι προηγούμενες, δεν κάνει γνωστές τις ενέργειες της ούτε καν στους Δημοτικούς Συμβούλους, ακόμα και για θέματα που έχουν ταλαιπωρήσει τους κατοίκους του Δήμου όπως είναι το ζήτημα της ΔΕΥΑΕΠ ή το ζήτημα των σχολικών επιτροπών. Η ουσία είναι, ότι η Δημοτική αρχή αποφεύγει να συζητήσει στο Δημοτικό Συμβούλιο θέματα όπως τα μέτρα στήριξης που χρειάζονται από το Δήμο οι εργαζόμενοι, οι επαγγελματίες, οι αγροτές κλπ, αποφεύγει να συζητήσει για την κατάσταση στις Δομές υγείας του Δήμου και του Νομού, αποφεύγει να συζητήσει για την προετοιμασία για την αντιπυρική περίοδο και για την ασφαλή επαναλειτουργία των σχολείων.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Επιδαύρου θα συνεχίζει να αποκαλύπτει, να ενημερώνει, να αναδεικνύει τις σύγχρονες ανάγκες μας αλλά και τις διεκδικήσεις για όλο το λαό.

Επίδαυρος 06/05/2020
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ