ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Παρασκευή 1 Μαΐου 2020

Ένωση Αστυνομικών Αργολίδας: Είμαστε υπερήφανοι, για τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια και το φιλότιμο των συναδέλφων μας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:50:00 π.μ. | |
Ένωση Αστυνομικών Αργολίδας: Είμαστε υπερήφανοι, για τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια και το φιλότιμο των συναδέλφων μας
Η συγκυρία της υγειονομικής κρίσης που μαστίζει την Ελληνική κοινωνία έχει επηρεάσει βαθιά, από την πρώτη στιγμή, τον εργαζόμενο αστυνομικό. 

Προς πείσμα των καιρών όμως, ουδέποτε οι συνάδελφοί μας προέβαλαν σαν δικαιολογία την ενασχόληση τους με την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων της κυκλοφορίας των πολιτών που έχει επιβάλει το κράτος, αλλά ούτε και τις τεράστιες ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό της υπηρεσίας τους και παρ’ όλες τις αντιξοότητες επιδεικνύουν επαγγελματισμό, ζήλο και φιλότιμο στην εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Γι’ αυτό το λόγο εκ μέρους του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας εκφράζουμε δημόσια τα θερμά μας συγχαρητήρια προς τους συναδέλφους μας που χθες (29.4.2020) το απόγευμα, στην τοπική κοινότητα Νέας Κίου του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους - Μυκηνών, σε συνεργασία με τις Ομάδες Δίκυκλης Αστυνόμευσης και τη συνδρομή των αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων με συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, πραγματοποίησαν έρευνα σε εγκαταλελειμμένο αγρόκτημα, όπου εντός πλαστικών δοχείων, θαμμένων στο έδαφος, βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν ποσότητες ηρωίνης, συνολικού βάρους -1.070- γραμμαρίων. Στην συνέχεια σε έρευνα που ακολούθησε σε οικία 32χρονης, η οποία συνελήφθη, στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των -1.100- ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Δηλώνουμε υπερήφανοι, για τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια και πάνω από όλα το φιλότιμο των συναδέλφων μας και θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε στο πλάι τους και να τους στηρίζουμε με κάθε τρόπο.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΤΣΙΡΗΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΡΑΓΚΑΣ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ