ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

Οι ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ Αργολίδας ανοίγουν την κολυμβητική καλοκαιρινή περίοδο 2020

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:25:00 π.μ. | |
Οι ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ Αργολίδας ανοίγουν την κολυμβητική καλοκαιρινή περίοδο 2020
Οι ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ Αθλητικός Σύλλογος Αργολίδας αφού δόθηκε το πράσινο φως από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ανοίγουν την κολυμβητική καλοκαιρινή περίοδο 2020 στο κολυμβητήριο Ναυπλίου και υποδέχονται τους μικρούς και μεγάλους κολυμβητές για πολλές βουτιές και εκμάθηση σωστής κολύμβησης.

Με αγάπη σε όλους τους αθλητές – κολυμβητές της και πιστή στον υγιή αθλητισμό που πρεσβεύει, η Διοίκηση των ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ καλωσορίζει στην οικογένεια της ομάδας της, τους νέους μικρούς και μεγάλους κολυμβητές.

Υπό την καθοδήγηση της ειδικευμένης στην κολύμβηση προπονήτριας Κατερίνας Δημακοπούλου (MSc Παιδαγωγική και δημιουργική μάθηση στην κολύμβηση και MSc Μεγιστοποίηση απόδοσης και επίδοσης στην κολύμβηση) λειτουργούν εκπαιδευτικά τμήματα: Βρεφικής κολύμβησης -Κολύμβηση νηπίων - Αρχάριοι κολυμβητές - Προχωρημένοι κολυμβητές - Εκμάθηση κολύμβησης – Αγωνιστική κολύμβηση - Εφηβικά – Ενηλίκων – Masters - Aqua fitness - Ναυαγοσωστική - Αποκατάσταση παθήσεων και τραυματισμών - Οικογενειακή κολύμβηση

Παράλληλα συνεχίζουμε την αγωνιστική κολύμβηση με αθλητές που συμμετέχουν στα πανελλήνια πρωταθλήματα πραγματοποιώντας μεγάλες επιτυχίες.

Επικοινωνήστε με το σύλλογο στο τηλέφωνο που θα βρείτε εδώ προκειμένου να σας ενημερώσουν για τη διαδικασία σύμφωνα με τα νέα μέτρα λόγω covid-19 και για να δεσμεύσετε τη θέση σας.

Το Δ. Σ. του συλλόγου ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ και οι προπονητές θα σας περιμένουν καθημερινά από την Τρίτη 2 Ιουνίου 2020 στο κολυμβητήριο Ναυπλίου προκειμένου να κάνουμε την Κολύμβηση τρόπο ζωής – Τρόπο να ζεις!

Πληροφορίες - εγγραφές: 6972233590

Facebook: Ιπτάμενοι Αργολίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ