ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Με 7 συμμετοχές και 5 μετάλλια ο ΑΟ Μέρμπακα στον Πανελλήνιο Αγώνα Τοξοβολίας στην Πάτρα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:18:00 μ.μ. | | |
Με 7 συμμετοχές και 5 μετάλλια ο ΑΟ Μέρμπακα στον Πανελλήνιο Αγώνα Τοξοβολίας στην Πάτρα
Με 5 μετάλλια (τρία χρυσά,ένα αργυρό και ένα χάλκινο) στις αποσκευές τους επέστρεψαν οι 7 αθλητές του ΑΟ Μέρμπακα από τον πανελλήνιο αγώνα τοξοβολίας που πραγματοποιήθηκε στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας την Κυριακή 21 Ιουνίου. 

Η καλή μέρα φάνηκε από το πρωί όπου στην β´ κατηγορία Ολυμπιακού τόξου στα 70 μέτρα οι αθλητές του ΑΟ Μέρμπακα Τριανταφυλλος Τσιακμάκης και Κωστας Χανιωτης έκαναν το 1-2 και κατέκτησαν το χρυσό και αργυρό μετάλλιο αντίστοιχα. Ο Τριανταφυλλος Τσιακμακης μάλιστα μετά από την επίδοση του ανέβηκε στην Ά κατηγορία Ανδρών και πλέον συγκαταλέγεται στην ελίτ των αθλητών τοξοβολίας της χώρας. 

Στο σύνθετο γυναικών στα 50 μέτρα η Μαρίνα Πίκου κατέκτησε την πρώτη θέση και πρόσθεσε άλλο ένα χρυσό μετάλλιο στην συλλογή της. 

Ο Νίκος Σιατερλής στην κατηγορία Ολυμπιακού τόξου εφήβων Α στα 70 μέτρα κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος ανήκει στη νέα γενιά της τοξοβολίας, είναι ένας ιδιαίτερα ταλαντούχος τοξότης μόλις 16 ετών με λαμπρό μέλλον στο άθλημα.
Τέλος ο Κώστας Καϊμασιδης αγωνίστηκε στην κατηγορία barebow στα 50 μέτρα και κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο βελτιώνοντας πολύ την προσωπική του επίδοση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αγώνες έγιναν σε αντίξοες συνθήκες, διότι η μεγάλη ένταση του αέρα δυσχέραινε τις προσπάθειες όλων των αθλητών, οι οποίοι προέρχονταν μάλιστα και από περίοδο μακράς αποχής λόγω τουCOVID-19. 

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές του συλλόγου που συμμετείχαν.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ