ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Σεξουαλική αγωγή ή πανσεξουαλική διαγωγή;

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:15:00 π.μ. |
Σεξουαλική αγωγή ή πανσεξουαλική διαγωγή;
Τελευταία γίνεται λόγος για το νέο πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας με το οποίο εκτός άλλων εισάγεται υποχρεωτικά η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στο νηπιαγωγείο.

Σίγουρα κανένας γονέας δε θα στερούσε στο παιδί του τη δυνατότητα να διδαχθεί στοιχεία απαραίτητα για την προστασία της ψυχικής και της σωματικής του υγείας θέτοντας κατ΄αυτόν τον τρόπο τις βάσεις για την ισορροπημένη ζωή του μετέπειτα ενήλικα.

Είναι όμως λύση στα παραπάνω η πρώιμη σεξουαλικοποίηση ; Επίσημες επιστημονικές μελέτες ιατρών όπως η Miriam Crossman , της Judith Reisman, διευθύντριας του πανεπιστημίου Liberty και του Συμβουλίου Οικογενειακών Ερευνών (ΗΠΑ) ,απέδειξαν πως η εφαρμογή της συγκεκριμένης αγωγής σε πολλές χώρες έχει αποτύχει. Παρατηρήθηκε το γεγονός τα παιδιά να επιδίδονται σε σεξουαλικά παιχνίδια καθώς επίσης να κακοποιούνται από συνομήλικα ή και μεγαλύτερά τους. Ένα ακόμη πρόβλημα που προέκυψε ήταν η διαταραχή αντίληψης για το φύλο .

Συνεπώς η εν λόγω αγωγή προωθεί τη σεξουαλική αφύπνιση, καταστέλλει την ντροπή και παραμερίζει τη συνείδηση επιτρέποντας την εύκολη χειραγώγηση των παιδιών. Ως Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Αγίου Δημητρίου Αργολίδας , διαφωνούμε κάθετα με αυτή χαρακτηρίζοντάς την αντιεπιστημονική ,αντιπαιδαγωγική και κυρίως αντορθόδοξη. Ας μη θάψουμε ακόμη πιο βαθιά τις αξίες και τα ιδανικά της Ελληνορθόδοξης οικογένειας χάρη στα οποία επιβίωσε ανά τους αιώνες το Έθνος μας.

Κλείνοντας παρακαλούμε το Υπουργείο όπως την αποσύρει κι έρθει σε διάλογο ουσιαστικό με αρμόδιους επιστημονικούς, εκπαιδευτικούς και πνευματικούς φορείς καθώς και συλλόγους γονέων και διδασκόντων για προτάσεις-λύσεις επί του θέματος.

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Αγίου Δημητρίου.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ