ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Τι ζήτησε η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Αργολίδας από τον Ι. Μαλτέζο

Τι ζήτησε η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Αργολίδας από τον Ι. Μαλτέζο
Την 02-06-2020 αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ε.Υ.Π.Σ. Ν. Αργολίδας, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. Ιωάννη Μαλτέζο, ξεκινώντας έτσι ένας κύκλος επαφών με θεσμικούς παράγοντες, που είχε ανασταλλεί λόγω COVID 19, για την ανάδειξη των προβλημάτων του πυροσβεστικού μηχανισμού στο Νομό Αργολίδας.


Την Τρίτη 02-06-2020 ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ. Ιωάννης Μαλτέζος μετά το αίτημα μας, δέχθηκε στο γραφείο του αντιπροσωπεία τον Δ.Σ. της Ένωσής μας, όπου μας έδωσε την ευκαιρία να παραθέσουμε το κυριότερα προβλήματα λειτουργίας τον πυροσβεστικού μηχανισμού στο Νομό Αργολίδας και συγκεκριμένα:
 • Επικαιροποίηση απαρχαιωμένου οργανογράμματος θέσεων πυροσβεστικού προσωπικού Νομού Αργολίδας - αναβάθμιση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου σε Α' Τάξης Σταθμό και των Πυροσβεστικών Κλιμακίων Κρανιδίου και Τροιζήνας σε Δ' Τάξης Σταθμό.

 • Αναγκαιότητα ίδρυσης Πυροσβεστικού Κλιμακίου Επιδαύρου προκειμένου να ενισχυθεί η πυρασφάλεια της περιοχής λόγω της μεγάλης απόστασης υπό την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου. 

• Ενίσχυση στόλου πυροσβεστικών οχημάτων και αντικατάσταση παλαιών το οποία είναι πλέον αναποτελεσματικά επιχειρησιακά, κοστοβόρα και επικίνδυνα.

 • Άμεση μετεστέγαση Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου, διότι το υπάρχον κτίριο είναι ακατάλληλο για την στέγαση του πυροσβεστικού προσωπικού και δεν διαθέτει επαρκείς χώρους στάθμευσης των πυροσβεστικών οχημάτων. 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικά εποικοδομητικό κλίμα, ο κ. Αντιπεριφερειάρχης μας εξέφρασε τη συμπαράστασή του και μας διαβεβαίωσε ότι θα είναι αρωγός και σύμμαχος της Ε.Υ.Π.Σ. Ν. Αργολίδας στην επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν τους πυροσβεστικούς υπαλλήλους και θα εργασθεί με γνώμονα την αναβάθμιση της πυρασφάλειας τον Νομού Αργολίδας. 


Η ΓΕΝΙΚΉ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
  ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ                     ΛΑΦΑΝΤΖΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ