ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Ραψωματιώτης Δημήτρης: Ήταν εμπρησμός, δεν ήταν πυρκαγιά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:37:00 μ.μ. |
Ραψωματιώτης Δημήτρης: Ήταν εμπρησμός, δεν ήταν πυρκαγιά
Συνεχίζοντας και συμπερασματικά

-Ήταν εμπρησμός, δεν ήταν πυρκαγιά
-Παρά την αδιαφορία και την παρεμπόδιση της κατάσβεσης δεν υπήρξε μόλυνση περιβάλλοντος
-Μετά και την πάνω από 10 χρόνια λειτουργίας και μετά από τον εμπρησμό, το εργαστήριο Δημόκριτος και τοπικό εργαστήριο, με εντολή της Περιφέρειας, έκαναν ελέγχους σε ατμόσφαιρα, νερό και έδαφος της περιοχής, αλλά και ευρύτερα στα γύρω χωριά, και έδωσαν τα διαπιστευτήρια για την σωστή λειτουργία των μονάδων ανακύκλωσης της οικογένειας Ραψωματιώτη, αφού δεν βρέθηκαν μετρήσεις που να υπερβαίνουν τα επιτρεπτά όρια.

Ακόμη και μετά τον εμπρησμό, ακόμη και με την αδιαφορία των υπευθύνων ( εκτός της πυροσβεστικής που έκανε υπεράνθρωπες προσπάθειες), ακόμη και με την παρεμπόδιση της κατάσβεσης, δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν το έργο της καταστροφής μας, παρά και την σαφή καθοδήγηση από τηλεοράσεως, το τι θα πουν στις δηλώσεις τους και το τι θα κάνουν για συνέχεια, για να μας αναγκάσουν να περάσουμε από το ταμείο τους.

Και όλα αυτά έγιναν σε μια από τις τρεις μονάδες διαχείρισης απορριμμάτων του Ομίλου Π. & Δ. Ραψωματιώτη, στο πράσινο σημείο της ECOSPOT P.C.

Η προσπάθεια παραπληροφόρησης και δημιουργίας σύγχυσης, κατά σύστημα, και η εμπλοκή και των άλλων μονάδων μας, αλλά και η λογική “για όλα φταίει ο Ραψωματιώτης” προφανώς μας ανάγκασε και έχουμε μπει στη νομική διαδικασία κατά πάντων, αλλά και ειδικά, επώνυμων, Μ.Μ.Ε, και υπαλλήλων υπηρεσιών.

Τώρα όσοι νόμισαν ότι βρήκαν την ευκαιρία να αναδειχθούν ή να εκμεταλλευτούν, ο χρόνος και η κοινωνία θα τους καταδικάσει.

Για εμάς, ήδη έχει ανατείλει η επόμενη μέρα και με την νέα γενιά, μπροστάρηδες πλέον, συνεχίζουμε.

Ραψωματιώτης Δημήτρης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ