ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

Νέο τηλεοπτικό σποτ από την Οικογένεια Χριστοδούλου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:13:00 μ.μ. |
Νέο τηλεοπτικό σποτ από την Οικογένεια Χριστοδούλου (βίντεο)
Το νέο τηλεοπτικό σποτ της Οικογένειας Χριστοδούλου, της εταιρίας που έχει συνδέσει το όνομα και την ιστορία της με χυμούς υψηλής διατροφικής αξίας από επιλεγμένα ελληνικά φρούτα, βρίσκεται ήδη στον αέρα. Στόχος της νέας επικοινωνιακής εκστρατείας είναι να αναδείξει μέσα από μια έντονα χιουμοριστική ματιά τις παρεξηγήσεις που συμβαίνουν στο οικογενειακό τραπέζι για το τελευταίο ποτήρι χυμού.


Μετά το φυσικό χυμό πορτοκάλι 100% που αγαπήσαμε, ήρθε και ο φυσικός χυμός Πορτοκάλι, Μήλο, Καρότο 2 λίτρων με υπέροχη, γλυκιά γεύση. Τα πιο εκλεκτά φρούτα από τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την Ήπειρο και την Πελοπόννησο, στύβονται μέσα σε 24 ώρες από τη συγκομιδή τους για να φτάσουν στο ποτήρι μας. Δεν περιέχει ζάχαρη ή συντηρητικά, όπως όλοι οι χυμοί ψυγείου Οικογένεια Χριστοδούλου και καλύπτει τις ημερήσιες ανάγκες σε βιταμίνη Α!

Κι επειδή η Οικογένεια Χριστοδούλου προβλέπει νέες παρεξηγήσεις, κυκλοφόρησε αυτούς τους δύο φυσικούς χυμούς 2 λίτρων και σε ατομική συσκευασία 250ml για να τους απολαμβάνουμε κάθε στιγμή.

Δείτε το νέο σποτ παρακάτω:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ