ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

Συνάντηση Καμπόσου - Θεοδωρικάκου στην παρουσίαση του προγράμματος για την Αυτοδιοίκηση "Αντώνης Τρίτσης"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:11:00 μ.μ. | | |
Συνάντηση Καμπόσου - Θεοδωρικάκου στην παρουσίαση του προγράμματος για την Αυτοδιοίκηση "Αντώνης Τρίτσης"
Ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος συναντήθηκε με το προεδρείο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) στα πλαίσια της παρουσίασης του προγράμματος Ανάπτυξης & Αλληλεγγύης για την Αυτοδιοίκηση "Αντώνης Τρίτσης", ενώ είχε συναντηση με τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών & Πρόεδρο της ΠΕΔ Πελοποννήσου Δημήτρη Καμπόσο.

Στην εκδήλωση μίλησε ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Εμβληματικό» χαρακτήρισε το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», ο πρωθυπουργός κατά την παρουσίαση του Νέου Προγράμματος Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Αυτοδιοίκηση «Αντώνης Τρίτσης», στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Τόνισε ότι είναι ένας οδικός χάρτης ανάπτυξης και ταυτόχρονα ένας οδικός χάρτης κοινωνικής φροντίδας.

Είναι η πυξίδα, όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης, που ορίζει τους δρόμους, ώστε η αυτοδιοίκηση να ξαναγίνει μοχλός επανεκκίνησης της οικονομίας μας. Αλλά ταυτόχρονα είναι και πυλώνας του εθνικού στρατηγικού σχεδίου για την Ελλάδα του 21ου αιώνα.

Κρίσιμη συνιστώσα του κράτους και κύτταρο διαχείρισης των κοινών στην καθημερινότητα, η Αυτοδιοίκηση

«Η Αυτοδιοίκηση Α’ και Β’ βαθμού αποτελεί κρίσιμο μέρος της αρχιτεκτονικής της δημοκρατικής πολιτείας, όπως την αντιλαμβάνομαι. Κρίσιμη συνιστώσα του κράτους και ταυτόχρονα κύτταρο διαχείρισης των κοινών στην καθημερινότητα» σημείωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την παρουσίαση του Νέου Προγράμματος Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Αυτοδιοίκηση «Αντώνης Τρίτσης», στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

«Οι επιλογές που την αφορούν είναι κατεξοχήν πολιτικές και από τις πρώτες μας θεσμικές παρεμβάσεις στον χώρο της αυτοδιοίκησης το υπουργείο έδειξε το στίγμα του που ήταν να απελευθερωθεί η αυτοδιοίκηση από τον ασφυκτικό εναγκαλισμό της κεντρικής διοίκησης, αλλά να απελευθερωθεί και από την παράλυση που στην πράξη προκαλούσε η απλή αναλογική» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ