ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:06:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο
Η ενότητα των Ελλήνων και η δύναμη των γυναικών κινητήρια δύναμη για την Ελλάδα του αύριο. Αυτό δήλωσε από τη Μάνη ο Υπουργός εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος ο οποίος τίμησε με την παρουσία του τις εκδηλώσεις για τη μάχη του Διρού.


-Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μάνης Χρυσόστομος Γ΄ δέχτηκε τον Αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωάννη Παπαθανασίου, ο οποίος υπηρετεί στην Eurojust στη Χάγη. Στην μία ώρα της συνάντησης συζήτησαν θέματα που έχουν σχέση με το Ευρωπαϊκό Δίκαιο.

-Κανονικά θα αποζημιωθούν οι ζημιές που καλύπτονται από τον ΕΛΓΑ όπως το χαλάζι, τόνισε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων Μάκης Βορίδης από το Κιάτο.

-Για την ασφαλέστερη παρακολούθηση των σεισμών στον Κορινθιακό κόλπο ή την Στερεά Ελλάδα, με απόφαση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου θα τοποθετηθούν φορητοί σεισμογράφοι στις δύο αυτές περιοχές.

-Πορεία διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν οι συνταξιούχοι της Σπάρτης σήμερα στις 6:30 το απόγευμα , με αίτημα να σταματήσουν οι αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΥΑΤ.

-Ορκωμοσία νεοσυλλέκτων Σμηνιτών θα γίνει την Πέμπτη στις 10:00 το πρωί στην 124 Π.Β.Ε. στην Τρίπολη.-Ημερίδα με θέμα μένουμε όρθιοι στα αγροτικά οργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ Νεμέας την Πέμπτη το βράδυ στον αύλιο χώρο του δημαρχείου . Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο τ. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρος Αραχωβίτης.

-Εκστρατεία ενημέρωσης των παιδιών των Ρομά για τον κορωναιό και τα μέτρα προφύλαξης ξεκινά άμεσα η περιφέρεια Πελοποννήσου σε όλες τις περιφερειακές ενότητες.

-Παρουσία του Αρχηγού του Πυροσβεστικού σώματος Αντιστράτηγου Στεφανου Κολοκούρη πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Πυροσβεστικού κλιμακίου στο προάστειο της Μάνης.

-Εθελοντική αιμοδοσία στην Νεάπολη Βοιών Λακωνίας την Κυριακή από τις 10:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι.

-Ξεκίνησε χθες και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή το πρόγραμμα καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς στην Λακωνία.

-Με το ποσό των 240.000 € χρηματοδοτήθηκε ο Δήμος Κυθήρων προκειμένου να γίνουν απαραίτητες εργασίες στο Γυμνάσιο και Λύκειο του Νησιού.

-Ένα νέο ελικόπτερο τύπου Erikson προστέθηκε στον Πυροσβεστικό εναέριο στόλο της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

-Το πρόγραμμα Λουτράκι Φεστιβάλ 2020 θα παρουσιαστεί σήμερα στις 19:00 το απόγευμα από την αρμόδια Δημοτική Υπηρεσία.

Δ.Αρσένη
Πηγή:ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ