ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Ο Δίας της Ε.Ο.Δ. Αργολίδας εκπαιδεύεται στην “Έρευνα και Διάσωση"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:21:00 π.μ. | | |
Ο Δίας της Ε.Ο.Δ. Αργολίδας εκπαιδεύεται στην “Έρευνα και Διάσωση"
Στις 19-20-21 Ιουνίου 2020 πραγματοποιήθηκε στην Αττική σεμινάριο με θέμα την “Έρευνα και Διάσωση σε Ανοιχτό Πεδίο και σε Κλειστό Πεδίο (συντρίμμια)” . Ο χειριστής σκύλου έρευνας και διάσωσης Δουμένης Ιερόθεος παρακολούθησε το σεμινάριο με τον Δία της Ε.Ο.Δ. Αργολίδας. 

Το Σεμινάριο παρακολούθησαν επίσης ο τμηματάρχης σκύλων έρευνας της Ε.Ο.Δ. Μεσσηνίας Γιάννης Τριάντος με τον Ερμή και από την Ε.Ο.Δ. Ηρακλείου Κρήτης Μάνος Ζερβός με την Andy. Διοργανωτής και εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο κ. BORUT MODIC πιστοποιημένος εκπαιδευτής έρευνας και διάσωσης σε ανοιχτό πεδίο, έρευνα ερειπίων και έρευνα σε χιονοστιβάδα. 
Ο κ. BORUT MODIC με τον προσωπικό του σκύλο RAY OF LIGHT και μαζί με τον συνδιοργανωτή ΝΙΚΟ ΒΑΒΑΤΣΙΚΟ προσέφεραν στους συμμετέχοντες πραγματικά μια τέλεια εμπειρία και σας ευχαριστούμε θερμά για όλο αυτό.

Ο χειριστής του Δία Δουμένης Ιερόθεος δήλωσε: Είμαστε 100% ικανοποιημένοι χαρούμενοι και ήταν τιμή μας που πήραμε μέρος σε αυτό το 3ημερο σεμινάριο και γνωρίσαμε από κοντά τον κ. BORUT. Επίσης είμαστε υπερήφανοι και ιδιαίτερα χαρούμενοι για τα αποτελέσματα του ΔΙΑ του ΕΡΜΗ και της ANDY. Εύχομαι να γίνονται τέτοιου είδους σεμινάρια και συναντήσεις γιατί ο τομέας που διαλέξαμε, της έρευνα και διάσωσης, δεν είναι καθόλου εύκολος αλλά μαθαίνουμε συνέχεια και εκπαιδευόμαστε για να γίνουμε καλύτεροι και να είμαστε έτοιμοι εάν μας ζητηθεί.

Το ANIMAL WORLD στηρίζει την προσπάθεια του Δία παρέχοντας του τις τροφές και πολλά άλλα για την εκπαίδευση του και την προστασία του. 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ