ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Εθελοντικη τριήμερη αιμοδοσία από τον Δήμο Ναυπλιέων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:02:00 μ.μ. | |
Εθελοντικη τριήμερη αιμοδοσία από τον Δήμο Ναυπλιέων
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Κωστούρος και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας Ραφαήλ Μπαρού καλούν όλους τους συνδημότες και όποιον άλλον παρεπιδημεί στην πόλη μας να συμμετάσχει στην Τριήμερη Αιμοδοσία που οργανώνουμε στις 30 Ιουνίου και 1 και 2 Ιουλίου 2020 και ώρα 4.30μ.μ.έως και 8.30μ.μ.,στον χώρο του Δημοτικού Ιατρείου.


Το αίμα που θα συγκεντρωθεί, με την τήρηση όλων των υγειονομικών κανόνων, γενικών και ειδικών, λόγω της πανδημίας, θα δοθεί στο Νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», που όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε έχει και τις μεγαλύτερες ανάγκες για την διοχέτευσή του, στα παιδιά μας που ασθενούν. 
Ελπίζουμε ότι η ιερότητα του σκοπού, το κατεπείγον των αναγκών και η συναίσθηση ότι έτσι σώζουμε πολλές ζωές, της ελπίδας, της κοινωνίας και του Έθνους μας, δηλαδή των μικρών παιδιών, θα δημιουργήσει ένα κύμα πρόθυμων συμπολιτών μας, που θα τιμήσουν με έργα την ιερότητα του σκοπού.

Σας καλούμε λοιπόν ΟΛΟΥΣ και ΟΛΕΣ όσοι έχετε τις βιολογικές, ιατρικές και ατομικές προϋποθέσεις να προσέλθετε στην μεγάλη αυτή εκστρατεία αγάπης και προσφοράς.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ
ΡΑΦΑΗΛ ΜΠΑΡΟΥ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ