ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

Δίδυμα Αργολίδας: "Έφυγε" από τη ζωή ο Γεώργιος Μπροδήμας - Συλλυπητήρια Γεωργόπουλου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:17:00 π.μ. | | |
Δίδυμα Αργολίδας: "Έφυγε" από τη ζωή ο Γεώργιος Μπροδήμας - Συλλυπητήρια Γεωργόπουλου
Ύστερα από μακρά μάχη με προβλήματα υγείας έφυγε από τη ζωή ο κ.Γεώργιος Μπροδήμας από τα Δίδυμα Αργολίδας, καθηγητής για σειρά ετών στο Πανεπιστήμιο Πατρών και διαχειριστής του blog Villa Didimo.

Πολυσχιδής προσωπικότητα ,με σημαντική παρουσία στα θέματα της κοινότητας του αλλά και όλης της Ερμιονίδας.

Με ευθύ λόγο,λόγια σταράτα ,άσχετα αν συμφωνούσες η διαφωνούσες με τις απόψεις του ,διέκρινες την αγωνία του και την αγάπη για τον τόπο μας.H μικρή κοινότητα των τοπικών ιστολογίων ειναι εμφανώς φτωχότερη .

Καλή ανάπαυση

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε ο Δημαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος:


"Από χθες, ο Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών και διαχειριστής του ιστολογίου villadidimo Γιώργος Μπροδήμας δεν είναι πια κοντά μας.

Έπειτα από ένα μεγάλο αγώνα που έδωσε αρκετό καιρό για να κρατηθεί στη ζωή, τελικά δεν τα κατάφερε.

Όλοι μας γνωρίζουμε καλά αυτό τον επιστήμονα, αυτό τον άνθρωπο που οι γνώσεις του και η αγάπη του για τον τόπο του, για το χωριό του δεν μπορούν να περιγραφούν με απλά λόγια.
Μέσα από το ιστολόγιο που διατηρούσε προσέφερε στους αναγνώστες του όλες τις γνώσεις του, τόσο για τα Δίδυμα όσο και για ολόκληρο το Δήμο Ερμιονίδας. 

Mέσω αυτού δεν δίσταζε να καταθέτει τη γνώμη του για φλέγοντα θέματα, η οποία πολλές φορές προβλημάτιζε, ενοχλούσε αλλά πάνω από όλα γινόταν τροφή για προβληματισμό και έντονη σκέψη. Δυστυχώς αυτός ο συγκρουσιακος, δυναμικός, μα πάνω από όλα πολύτιμος άνθρωπος δεν είναι πια εδώ, μαζί μας για να μας προσφέρει απλόχερα τις γνώσεις του αλλά και ήταν πάντα εκεί, με το δικό του τρόπο, για όποιον τον χρειαζόταν.

Εκφράζω στα αγαπημένα του πρόσωπα τα θερμά μου συλλυπητήρια αφού αύριο λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων στην Αθήνα δεν θα παρευρεθώ στην εξόδιο ακολουθία. Ας είναι ελαφρύ το χώμα των Διδύμων που θα τον σκεπάσει."

Γιάννης Γεωργόπουλος
Δημαρχος Ερμιονίδας

Φώτο: Ενημέρωση Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ