ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Ιδιαίτερη ικανοποίηση των ΑμεΑ στην παρουσίαση για τις ράμπες εξυπηρέτησης στις παραλίες του Δήμου Ναυπλιέων (βίντεο)

Ιδιαίτερη ικανοποίηση των ΑμεΑ για τις ράμπες εξυπηρέτησης στις παραλίες του Δήμου Ναυπλιέων (βίντεο)
 Σε μια μικρή τελετή στην παραλία Πλάκας Δρεπάνου του Δήμου Ναυπλιέων στην Αργολίδα  πραγματοποιήθηκε στο πρωί της Πέμπτης 25 Ιουνίου 2020 η επίσημη παρουσίαση των ραμπών για την εξυπηρέτηση των ΑμεΑ.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος που μεταξύ άλλων τόνισε: " Με την εγκατάσταση των Sea Access βελτιώνουμε την καθημερινότητα και την προσβασιμότητα ΑμεΑ. Οι παραλίες μας δεν είναι μόνο καθαρές και ασφαλείς αλλά σέβονται έμπρακτα τον άνθρωπο".
Πρόκειται για συνολικά 4 ράμπες Sea Access που τοποθετήθηκαν στις παραλίες Καραθώνας, Τολού, Κόνδυλι και Πλάκας Δρεπάνου, όπου έχουν Γαλάζια σημαία.
Οι ειδικές ράμπες του συστήματος Sea Access  στις τέσσερις παραλίες του Δήμου Ναυπλιέων ξεκινούν την λειτουργία τους την Δευτέρα 29 Ιουνίου, καθώς πρώτα ελέγχθηκαν, πήραν την απαιτούμενη άδεια και παρελήφθησαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Την παρουσίαση έκαναν εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρίας, ενώ πραγματοποίησαν και επίδειξη της λειτουργία τους σε ΑμεΑ.
Στην παρουσίαση παρευρέθηκαν, ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Πελοποννήσου κος Νίκος Καραλής, η Πρόεδρος του Συλλόγου  ΑμεΑ Αργολίδας κα Σούλα Παπαγεωργοπούλου που εξήραν την πρωτοβουλία του Δήμου για την τοποθέτηση των ραμπών αλλά και γενικότερα για την συνεχή στήριξη του Δήμου αλλά και προσωπικά του κυρίου Κωστούρου σε οτι του έχει ζητηθεί.
Επίσης παραβρέθηκαν εκπρόσωποι από το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αργολίδας, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη, ο Αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Παναγιώτης Λέντζος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ναυπλίου Γιώργος Καχριμάνης, ο Αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Ρούτουλας, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ναυπλίου Τάσος Ζαφείρης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Σταύρος Γαβρήλος κα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ