ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

Νέο κύμα ζέστης την Κυριακή

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:16:00 π.μ. | |
Νέο κύμα ζέστης την Κυριακή
Νέο κύμα ζέστης, με το θερμόμετρο να ξεπερνά σε πολλές περιοχές τους 35 βαθμούς και σε ορισμένες περιπτώσεις να αγγίζει ακόμη και τους 38 βαθμούς Κελσίου, περιμένουμε τα επόμενα 24ωρα και ιδιαίτερα την Κυριακή. 

Η θερμοκρασία θα αρχίσει να ανεβαίνει από σήμερα Παρασκευή, ωστόσο δεν θα λείψουν και οι απογευματινές μπόρες, ιδιαίτερα σε Μακεδονία, Θράκη και νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Για σήμερα Παρασκευή αναμένεται γενικά αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Σποραδικοί όμβροι και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά ηπειρωτικά, στα υπόλοιπα βόρεια ηπειρωτικά και το βορειονατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια 5 με 7 μποφόρ.

Άνοδος της θερμοκρασίας το Σάββατο

Το Σάββατο αναμένονται στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις, με τοπικούς όμβρους ή πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι-απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός, όμως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια, θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και πιθανόν να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα το μεσημέρι - απόγευμα στα δυτικά και νότια πελάγη 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Μίνι καύσωνας την Κυριακή

Την Κυριακή αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με παροδικές νεφώσεις στα βορειοανατολικά ηπειρωτικά, όπου τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα βορειοανατολικά νότιοι 3 με 4 μποφόρ και στα υπόλοιπα δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια πελάγη τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ