ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

Ανδριανός: Η Αργολίδα έχει τις προϋποθέσεις για να αναδειχθεί σε προορισμό υψηλών τουριστικών υπηρεσιών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:24:00 μ.μ. | | |
Ανδριανός στην τελετή θεμελίωσης του Kilada Hills: Η Αργολίδα τόπος μοναδικής φυσικής ομορφιάς
Ο βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός παρευρέθηκε στην εκδήλωση θεμελίωσης του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Kilada Hills στην Κοιλάδα Ερμιονίδας. Ο κ. Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θεμελιώνουμε σήμερα μια πολύ σημαντική τουριστική επένδυση, προϋπολογισμού άνω των 400 εκατομμυρίων ευρώ, που θα δημιουργήσει 800 θέσεις εργασίας κατά την περίοδο κατασκευής και τουλάχιστον 600 νέες θέσεις εργασίας κατά την περίοδο της πλήρους λειτουργίας του συγκροτήματος.

Είναι μια επένδυση που υπογραμμίζει την στρατηγική επιλογή να στηρίξουμε τουριστικά προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και προστιθέμενης αξίας. Η συγκεκριμένη επένδυση σέβεται το φυσικό, ιστορικό και πολιτιστικό περιβάλλον του τόπου μας, αλλά και τις ευαισθησίες της τοπικής μας κοινωνίας.

Η Αργολίδα, τόπος μοναδικής φυσικής ομορφιάς αλλά και ανεκτίμητου ιστορικού και πολιτιστικού πλούτου, έχει όλες τις προϋποθέσεις ώστε να αναδειχθεί ακόμη περισσότερο σε προορισμό υψηλής ποιοτικής παροχής στοχευμένων τουριστικών υπηρεσιών για τουρισμό δωδεκάμηνης διάρκειας.

Την ισχυρή ταυτότητα ποιότητας που έχει ο τόπος μας σε όλες τις πτυχές και δράσεις του – στον τουρισμό, στον πολιτισμό, στην πρωτογενή παραγωγή, στην εκπαίδευση – είμαστε αποφασισμένοι να την ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο και να της δώσουμε την ακτινοβολία που της αρμόζει.

Είναι πολύ σημαντικό προς τούτο, το γεγονός ότι το επενδυτικό αυτό σχέδιο είναι το πρώτο που εντάχθηκε στον νόμο περί Ειδικών Σχεδίων Χωρικής Ανάπτυξης Στρατηγικών Επενδύσεων και έλαβε την αναγκαία άδεια.

Θέλω γι’ αυτό να αναγνωρίσω την καθοριστική συμβολή του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνη Γεωργιάδη, του Yφυπουργού Νίκου Παπαθανάση, της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη και του Υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη καθώς και όλων των στελεχών των συναρμόδιων που αντιλήφθηκαν τη σημασία αυτής της επένδυσης.

Είμαι βέβαιος, και σ’ αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσω να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις, ότι η σημερινή κυβέρνηση βλέπει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον όλα τα αναγκαία έργα υποδομής – στους οδικούς άξονες, στα μουσεία και τους αρχαιολογικούς μας χώρους, στην ολοκλήρωση του δικτύου του Ανάβαλου, και σε άλλους βασικούς τομείς σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Τοπική Αυτοδιοίκηση πρώτου βαθμού – που θα επιτρέψουν στην Αργολίδα μας να αξιοποιήσει ακόμα πιο αποτελεσματικά τα πολύ σημαντικά συγκριτικά της πλεονεκτήματα.

Κλείνοντας, θέλω βεβαίως ξεχωριστά να ευχαριστήσω τους επενδυτές που πίστεψαν σ’ αυτό το σχέδιο που ενισχύει σημαντικά την τουριστική ταυτότητα του τόπου μας και την τοπική οικονομία. Να ευχηθώ να είναι καλορίζικα τα θεμέλια που τίθενται σήμερα, και το συγκρότημα αυτό, με την ολοκλήρωσή του να λειτουργήσει πραγματικά ως πόλος τουριστικής ανάπτυξης μεγάλης προστιθέμενης αξίας, δώδεκα μήνες τον χρόνο».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ