ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:48:00 μ.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο
Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες διεξαγωγής του Πανελλήνιου φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου Μονεμβασίας θα γίνει από 21 έως 27 Αυγούστου στους Μολάους.
-Ενημερωτικό περίπτερο του Συμβουλευτικού Σταθμού ΚΕΘΕΑ Κύτταρο θα βρίσκεται την Παρασκευή από 11:00 έως 14:00 στην Πλατεία του Άστρους. Θα γίνεται ενημέρωση αναφορικά με θέματα νόμιμων και παράνομων εξαρτήσεων (ναρκωτικά , αλκοόλ, διαδίκτυο, τυχερά παιχνίδια).

-Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020 η 5η συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου (ΠΕΣΠ) στα γραφεία του Επιμελητηρίου Λακωνίας στο Γύθειο με τη συμμετοχή όλων των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν τα θέματα που αφορούν όλα τα Επιμελητήρια και οι τρέχουσες εξελίξεις σε ό,τι αφορά στα προβλήματα των επιχειρήσεων.

-Ξεκινά πάλι, μεθαύριο Τετάρτη 17 Ιουνίου το έργο του οδικού άξονα Ριζόμυλος – Κορώνη, στο τμήμα γέφυρα Τζάνε – έξοδος Καλαμακίου, το οποίο έχει αποτελέσει πηγή πολλών καθυστερήσεων Σημειώνεται ότι ο αρχικός προϋπολογισμός του εν λόγω έργου ήταν 12.000.000 ευρώ, έχει όμως φθάσει στα 24.000.000. Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας σχολίασε σχετικά ότι “στο δεκάμηνο, από όταν αναλάβαμε την περιφερειακή αρχή, υπήρξαν πολλές διαδικασίες, όπως ανατροπή αποφάσεων, επαναξιολογήσεις κ.α., με αποκλειστικό στόχο την προάσπιση των συμφερόντων του δημοσίου”.

-Το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, θα διατηρήσει και φέτος, προσαρμοσμένο στις έκτακτες συνθήκες και τα νέα οικονομικά δεδομένα, το διεθνή χαρακτήρα του. Με υψηλού επιπέδου συμμετοχές, συνεχίζει δυναμικά την πορεία του. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, είχε συνάντηση με την καλλιτεχνική διευθύντρια του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας Λ. Καπετανέα, παρουσία του προέδρου της Κ.Ε. Φάρις Π. Δρούγα, προκειμένου να επικαιροποιηθεί το πλάνο υλοποίησης του 26ου ΔΦΚΧ.

Πηγή:ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ