ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας ΑΝΥΦΙΟΝ: Το σημείο αναφοράς για τις βιολογικές καλλιέργειες είναι γεγονός!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:45:00 μ.μ. | | |
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας ΑΝΥΦΙΟΝ: Το σημείο αναφοράς για τις βιολογικές καλλιέργειες είναι γεγονός!
Στο 6ο χλμ της ΕΟ Ναυπλίου – Άργους, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία στην Αργολίδα, ξεκίνησε τις εργασίες του το Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας – ΑΝΥΦΙΟΝ.


Η νέα αυτή δραστηριότητα της εταιρίας ANYFION GREECE, αποτελεί αξιόπιστη πηγή πληροφόρησης και καθοδήγησης σχετικά με τη βιολογική καλλιέργεια. 
Σκοπός είναι να καλύψει τις ανάγκες των υφιστάμενων βιοκαλλιεργητών, αλλά και των καλλιεργητών με «ανησυχίες» για την ένταξή τους στις βιολογικές καλλιεργητικές πρακτικές και μεθόδους παραγωγής. 

Ταυτόχρονα, το Κέντρο αποτελεί και το πρώτο γεωπονικό κατάστημα αποκλειστικά με σκευάσματα κατάλληλα για βιολογικές καλλιέργειες! 
Όπως αναφέρει ο Γιώργος Στεργίου, ιδρυτικό μέλος της εταιρίας, «Στην προσέγγισή μας στηριζόμαστε στην πρόοδο της έρευνας και της τεχνολογίας, αλλά και στη μακρόχρονη εμπειρία μας, επιτυγχάνοντας την εφαρμογή των μεθόδων της βιολογικής γεωργίας βιώσιμα και αποτελεσματικά. 

Το πιο σημαντικό, όμως, είναι το γεγονός ότι οι καλλιεργητικές πρακτικές που προτείνουμε μπορούν να εφαρμοστούν από το σύνολο των καλλιεργητών, ανεξάρτητα με το αν έχουν ενταχθεί ή όχι στο σύστημα βιολογικής καλλιέργειας». Επικεφαλής γεωπόνος του Κέντρου Βιολογικής Γεωργίας είναι ο Βαγγέλης Κυριάκου.
Η 15ετής εμπειρία του στην πιστοποίηση βιολογικών προϊόντων, στη συμβουλευτική αγρού, σε θέματα επιμόρφωσης αγροτών, αγροτικής οικονομίας και επενδύσεων, ασφάλειας τροφίμων, προστασίας περιβάλλοντος και αειφορίας, εξασφαλίζει αξιόπιστες και αποδοτικές καλλιεργητικές λύσεις για όλους τους παραγωγούς, οι οποίοι στοχεύουν στον εξ ορθολογισμό του κόστους, παίρνοντας ταυτόχρονα το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. Υπεύθυνη για την εξυπηρέτηση των πελατών στο Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας είναι η Αθανασία Σαββάτη. 

Ούσα γεωπόνος και υπέρμαχος της βιολογικής γεωργίας, έχει το πάθος να κάνει τη διαφορά σε αυτόν τον εξειδικευμένο τομέα προσφέροντας καινοτόμες λύσεις και ιδέες στους νέους αγρότες. Στο Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας προφέρεται μεγάλη ποικιλία λιπασμάτων και φυτοπροστατευτικών προϊόντων ειδικά σχεδιασμένων για εφαρμογή στη βιολογική γεωργία, αλλά και στη συμβατική γεωργία με γνώμονα την προστασία του παραγωγού και του περιβάλλοντος. Επιπλέον, παρέχονται συμβουλές και καθοδήγηση στους καλλιεργητές, καλύπτοντας όλα τα θέματα, από τη βιολογική πιστοποίηση, έως και την παραγωγή. 
Σχετικά με την εταιρία 

Η ANYFION GREECE AE ιδρύθηκε το 2015 από μια ενθουσιώδη ομάδα εξειδικευμένη στο χώρο της βιολογικής γεωργίας και της ανάπτυξης προϊόντων. Η ομάδα λειτουργεί από την Ελλάδα και την Ελβετία με σκοπό να διαθέσει υψηλής ποιότητας ελληνικά βιολογικά προϊόντα στις ευρωπαϊκές αγορές.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ