ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

Βαριά πρόστιμα από το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπλίου σε δυο άτομα που παραβίασαν την καραντίνα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:26:00 π.μ. | | | | |
Βαριά πρόστιμα από το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπλίου σε δυο άτομα που παραβίασαν την καραντίνα
Βαριά πρόστιμα επιβλήθηκαν σε δυο αλλοδαπούς υπηκόους Βουλγαρίας από το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπλίου, οι οποίοι παραβίασαν την καραντίνα που τους είχε επιβληθεί λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.


Η αστυνομία έκανε ελέγχους στα δυο άτομα που ήρθαν από το εξωτερικό στην Αργολίδα και έπρεπε να παραμείνουν στο σπίτι τους σε καραντίνα για 7 ημέρες. 

Στον έλεγχο που έγινε από την Αστυνομία δεν εντοπίσθηκαν τα δυο άτομα που παραβίασαν την καραντίνα και έτσι τους επιβλήθηκε στον καθένα ένα το πρόστιμο των 5.000 ευρώ.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι από την αρχή της εφαρμογής του πρωτοκόλλου απομόνωσης, όσων φθάνουν στη χώρα από το εξωτερικό, έχουν καταγραφεί 246 παραβιάσεις καραντίνας. 

Σήμερα σε καραντίνα βρίσκονται σε όλη τη χώρα 15.181 άτομα. Μεταξύ αυτών βρίσκονται άνθρωποι που ήταν στο εξωτερικό, επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού αλλά και επαφές κρουσμάτων από τις ιχνηλατήσεις.
Οι τηλεφωνικοί δειγματοληπτικοί έλεγχοι που έγιναν από την αρχή εφαρμογής του μέτρου είναι 15.575 ενώ υπήρξαν και 737 αστυνομικές επισκέψεις στα σημεία απομόνωσης για να επιβεβαιωθεί η παρουσία στον χώρο των ατόμων, εάν δεν απαντούσαν στα τηλέφωνα. 

Στο πλαίσιο αυτό θα αυξηθούν και οι δειγματοληπτικές αυτοψίες και οι ποινές για τους παραβάτες θα είναι εξαιρετικά αυστηρές, ειδικά σε περιπτώσεις που μολύνουν κι άλλους ανθρώπους.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ