ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Δράσεις του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Κεφαλόβρυσου για την ανάδειξη του χωριού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:19:00 π.μ. | |
Δράσεις του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Κεφαλόβρυσου για την ανάδειξη του χωριού
 Σκοπός του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Κεφαλόβρυσου είναι να αναδείξει και να προβάλλει τον τόπο του με κάθε τρόπο και να τον κάνει γνωστό σε ανθρώπους που είτε δεν τον γνωρίζουν ότι υπάρχει, είτε γιατί η ξενιτιά τους κρατά μακριά και δεν μπορούν να επισκεφθούν.

Μέσα από τίς φωτογραφίες μας σας ταξιδεύουμε στα μονοπάτια που περπατάμε και ανοίγουμε ώστε να μοιραζόμαστε την εμπειρία μας.
Έτσι λοιπόν είστε δίπλα μας.

Το Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Ιουνίου στο χωριό μας είχαμε γιορτή.Πραγματικά είχαμε γιορτή.
Καταφέραμε να χαράξουμε, να σηματοδοτήσουμε και να καθαρίσουμε ένα παλιό μονοπάτι που ξεκινούσε από το χωριό - προφήτη Ηλία (νέο και παλιό)- στην πάνω λάκα - Μελιδόνι μεγάλη λάκα και επιστροφή στο χωριό.

Αυτό είναι το μονοπάτι το οποίο χρησιμοποιούσαν οι χωριανοί μας για να μαζέψουν ξύλα και ότι άλλο χρειάζονταν από το δάσος.
Με αυτό τον τρόπο το δάσος παρέμενε καθαρό και προστατευμένο.

Έτσι λοιπόν με την διάνοιξη του μονοπατιού εκτός ότι μπορεί κάποιος να χαρεί την ομορφιά του τοπίου ανοίξαμε την πρόσβαση σε φορείς, όπως το δασαρχείο και την πυροσβεστική.
Τα οφέλη από τις δράσεις του συλλόγου πολλαπλά για τον τόπο μας.

Ευτυχώς αυτό αναγνωρίζεται από μεγάλο μέρος των χωριανών μας και εδώ θα σταθούμε και θα ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν φανερά και όχι.

Τον Γιώργο - Κωστούλα Διαμαντή και τον Αποστόλη Μπεξή για την φιλοξενία τους.
Τον Αριστείδη - Κωστούλα Κουκούλη,τον Χρήστο Καλόγηρο για τις πληροφορίες του,τον πρόεδρο του τοπικού διαμερίσματος Κεφαλοβρύσου Οικονόμου Θεόδωρο που μας στήριξε και μας οδήγησε στο μονοπάτι ,τον Τάκη Ρέντα με τις γευστικές δημιουργίες του, την Βασιλική κ Σπύρο Οικονόμου που ακούραστα συνεχίζουν να στέκονται δίπλα μας και τέλος τον Αντρέα Κάππο και το πρώτο σπίτι Ελληνικού φαγητού για την φιλοξενία του.
Εδώ θα ήταν άδικο σαν πρόεδρος του συλλόγου να μην αναφερθώ στην προσπάθεια που κάνουμε όλα τα μέλη του ΔΣ (ΓΙΏΡΓΟ - ΤΑΚΗ - ΓΙΩΤΑ - ΡΕΝΑ)για να πετύχουμε τα μέγιστα για το τόπο μας.

Όλοι μαζί προσπαθούμε να ξεπερνάμε τα εμπόδια και να οδηγούμε και το χωριό και το σύλλογο στην επόμενη φάση.

Μια φάση που έχει συνεργασίες με φορείς αλλά και συλλόγους, όπως ο ΒΡΙΛΛΗΣΟΣ- ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΗ ΚΊΝΗΣΗ που μας στηρίζει, και μας βοηθά και που αποτελεί κομμάτι μας.
Καμιά φορά τα λόγια είναι περιττά, μιλάνε τα έργα και οι προσπάθειες μας.
Εύχομαι όλες οι δράσεις μας να είναι σαν αυτή και ακόμα καλύτερες.
Εύχομαι να είμαστε γεροί και έτοιμοι για το επόμενο βήμα............????

Σας ευχαριστούμε για όλα.

Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ