Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο στο Ναύπλιο με 12 θέματα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:04:00 π.μ. | | |
Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο στο Ναύπλιο με 12 θέματα
Την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020 και ώρα 10:00 θα πραγματοποιηθεί τακτική συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου Ναυπλιέων κεκλεισμένων των θυρών στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της ΠΕ Αργολίδας ( παρ.οδός Ναυπλίου -Ν.Κίου), για λήψη αποφάσεων στα πιο κάτω θέματα: 

ΘΕΜΑ 1ο Επί εισήγησης απόρριψης της ένστασης του κου Σκαλίδη Εμμανουήλ κατά της αρ. 94/2019 απόφασης του Δημ. Συμβουλίου. 

ΘΕΜΑ 2ο Επί εισήγησης για έγκριση και παραλαβή του Β2 Σταδίου της μελέτης:« Ολοκλήρωση Πολεοδομικού & Χωροταξικού Σχεδιασμού ΔΕ Μιδέας Δ.Ναυπλιέων ».

ΘΕΜΑ 3ο Επί εισηγήσεως για την κατάργηση και απομάκρυνση του περιπτέρου που βρίσκεται επί της οδού 25ης Μαρτίου (πλησίον θερινού κινηματογράφου) στην Κοιν. Ναυπλίου. 

ΘΕΜΑ 4ο Περί έγκρισης αναμόρφωσης προϋπολογισμού, κατόπιν εισηγητικών αποφάσεων. 

ΘΕΜΑ 5ο Περί έγκρισης εισηγητικής έκθεσης Δ΄ τριμήνου του έτους 2019 και Α΄ και Β΄ τριμήνου έτους 2020 για την εκτέλεση του προϋπολογισμού. 

ΘΕΜΑ 6ο Περί έγκρισης της αρ. 99/2020 απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΝ που αφορά τη λήψη εκ νέου απόφασης για την εφαρμογή περιβαλλοντικού τέλους. ΘΕΜΑ 7ο Περί έγκρισης τροποποίησης τεχνικού προγράμματος. 

ΘΕΜΑ 8ο Περί έγκρισης εργασιών συντήρησης, βελτίωσης και αποκατάστασης βλαβών από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης στον εκμισθωμένο χώρο έμπροσθεν του εστιατορίου « Πανόραμα» στο Τολό.

 ΘΕΜΑ 9ο Περί έγκρισης χορήγησης άδειας εκτέλεσης εργασιών εγκατάστασης καμπίνας σε κοινόχρηστους χώρους της Κοιν. Πυργιωτίκων, στα πλαίσια έργου που θα εκτελεστεί από τον ΟΤΕ ΑΕ. 

ΘΕΜΑ 10ο Περί έγκρισης πρωτοκόλλου διαπίστωσης βλαβών από ανωτέρα βία στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου « Συντήρηση αύλειων χώρων σχολικών κτιρίων Δήμου Ναυπλιέων ». ΘΕΜΑ 11ο Επί εισήγησης για παραχώρηση οικογενειακού τάφου στην κα. Κορογώνα Κωνσταντίνα του Εμμανουήλ στο κοιμητήριο Δρεπάνου. 

ΘΕΜΑ 12ο Επί αιτήματος κου Τζαβάρα Δημητρίου του Σωτηρίου για χορήγηση άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών

 Ο Πρόεδρος του Δημ.Συμβουλίου Αυγουστόπουλος Σταύρος 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ