ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Ναύπλιο για την αστυνόμευση στα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Μιδέας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:12:00 μ.μ. | | | |
Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Ναύπλιο για την αστυνόμευση στα χωριά της Δημοτικής ενότητας Μιδέας
Την Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020 σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ναυπλιέων ψηφίστηκε, ομόφωνα, η εισήγηση του Δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου, για εντατικοποίηση αστυνόμευσης της Δημοτικής ενότητας Μιδέας και ιδιαίτερα της κοινότητας Αραχναίου.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος ενημερώνοντας το δημοτικό συμβούλιο ανέφερε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα στις κοινότητες της Δημοτικής ενότητας Μιδέας (Πουλακίδα, Μιδέα, Παναρίτη κτλ) και ιδιαίτερα στην κοινότητα Αραχναίου έχουν λάβει χώρα πολλές κλοπές. 

Αποτέλεσμα των κλοπών είναι αφενός η απώλεια περιουσιακών στοιχείων των κατοίκων (τιμαλφή. χρήματα. προσωπικά είδη) αφού έχουν παραβιαστεί σπίτια και αυτοκίνητα και αφετέρου η κυριαρχία φόβου, ανησυχία και αισθήματος ανασφάλειας. 

Το Δημοτικό Συμβούλιο αφού έλαβε υπόψιν τα ως άνω ομόφωνα αποφασίζει: 

1. Εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση του προς τους πληττόμενους κατοίκους 

2. Καλεί τις εντεταλμένες αρμόδιες αστυνομικές υπηρεσίες να συνεχίσουν την έρευνα προκειμένου να εξιχνιαστούν οι κλοπές, να βρεθούν οι δράστες και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη για τα περαιτέρω. 

3. Να ενταθούν τα μέτρα ασφαλείας και επιτήρησης από τις αστυνομικές αρχές των ως άνω κοινοτήτων προκειμένου να επανέλθει στους κατοίκους των. η ηρεμία, η κανονικότητα της καθημερινής ζωής και το αίσθημα ασφαλείας. 

Ο Δήμαρχος 
ο Πρόεδρος Δ.Σ.
 και τα Μέλη του Δημ.Συμβουλίου 

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ