ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Το πολιτιστικό «Καλοκαίρι 2020» πρωταγωνιστεί στο Δήμο Ναυπλιέων (βίντεο)

Το πολιτιστικό «Καλοκαίρι 2020» πρωταγωνιστεί στο Δήμο Ναυπλιέων και φέτος (βίντεο)
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, την Παρασκευή 10 Ιουλίου στην αυλή του Βουλευτικού στο Ναύπλιο, με κοινή συνεντευξη τύπου στη οποία συμμετείχαν, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος και η Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Αθλητισμού, Τουρισμού, Μαρία Ράλλη, παρουσίασαν το πλαίσιο των Πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Ναυπλιέων «Καλοκαίρι 2020».

Μικρότερης διάρκειας φέτος , αλλά εξίσου ποιοτικές μουσικές βραδιές, υποσχέθηκαν οι διοργανωτές που θα διατηρήσουν έναν από τους μεγαλύτερους θεσμούς στην πόλη, το Μουσικό Φεστιβάλ Ναυπλίου που φέτος φτάνει στον 29ο χρόνο του, ενώ και φέτος θα πραγματοποιηθεί η "Βραδιά Χιώτη" στην Πρόνοια Ναυπλίου καθώς και η "Ναυτική Ναυπλιάδα" με τροποποιημένο πρόγραμμα.
Το ακριβές πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα, αναμένεται να είναι και φέτος πολύ ενδιαφέρον με το πολιτιστικό καλοκαίρι 2020 στο Δήμο Ναυπλιέων να πρωταγωνιστεί.
Οι συνθήκες καλούν και προκαλούν για διαφορετικές εκδηλώσεις και ο Δήμος Ναυπλιέων, ο ΔΟΠΠΑΤ και η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας ως συνδιοργανωτές σε πολλές εκδηλώσεις, καλούνται να οργανώσουν και να προσφέρουν στους δημότες και στους επισκέπτες ψυχαγωγία , διασκέδαση , θέαμα με νέα δεδομένα και νέες προκλήσεις.

Δείτε παρακάτω τι είπαν ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος,  ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος και η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ  Μαρία Ράλλη:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ