ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

Γιώργος Γεωργόπουλος: Η ψυχή του αείμνηστου Θανάση μπορεί μετά από 6 χρόνια να αναπαυθεί δικαιωμένη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:48:00 μ.μ. | | | |
Γιώργος Γεωργόπουλος: Η ψυχή του αείμνηστου Θανάση μπορεί μετά από 6 χρόνια να αναπαυθεί δικαιωμένη
"Ολοκληρώθηκε πριν λίγες ώρες ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ναυπλίου η πολύκροτη δίκη για τη δολοφονία του Θανάση Λάμπρου, το Δεκέμβριο του 2014, η οποία επί χρόνια απασχόλησε το πανελλήνιο. 

Η κατηγορούμενη και σύζυγος του θανόντος κρίθηκε ενοχή και σε δεύτερο βαθμό κατά πλειοψηφία και της επεβλήθη η ποινή της ισόβιας κάθειρξης και στο δεύτερο βαθμό. Μετά από 18 μήνες μιας κοπιώδους και λεπτομερέστατης ποινικής διαδικασίας το δικαστήριο εξέδωσε την απόφαση του εξετάζοντας και την κάθε πτυχή αυτής της υποθέσεως. 

Επι 6 χρόνια με τον αξιότιμο συνάδερφο Αλέξη Κούγια καταβάλαμε σημαντική προσπάθεια, μελετώντας την κάθε λεπτομέρεια αυτής της υπόθεσης ώστε να βοηθήσουμε το δικαστήριο να εκδώσει μια δίκαιη απόφαση σύμφωνα με την εντολή της πατρικής οικογένειας. Και μετά από έξι χρόνια αδιάκοπου αγώνα θεωρώ ότι μαζί τα καταφέραμε. 

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την πατρική οικογένεια του αείμνηστου Θανάση Λάμπρου, για την τιμή που μου έκαναν να με επιλέξουν από την πρώτη ημέρα αυτής της υπόθεσης ως νομικό τους παραστάτη σε αυτή τη δύσκολη και σκοτεινή υπόθεση. 

Η ψυχή του αείμνηστου Θανάση μπορεί μετά από 6 χρόνια να αναπαυθεί δικαιωμένη. Επίσης να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους πίστεψαν ή κ δεν πίστεψαν σε εμένα σε αυτή τη δύσκολη υπόθεση, στη διάρκεια της οποίας δικονομικά είδαμε κ ακούσαμε πολλά, γιατί με βοήθησαν να γίνω καλύτερος. 

Τέλος, να τονίσω ότι είχα την τιμή να γνωρίσω και να «αντιμετωπίσω» δικονομικά δυο αξιολογότατους συναδέλφους οι οποίοι εξετέλεσαν άρτια το καθήκον τους, εκείνους της υπεράσπισης της κυρίας κατηγορούμενης, με τους οποίους σε πολιτισμένα και νόμιμα πλαίσια δώσαμε τον αγώνα μας ο καθένας από τη δίκη του πλευρά."

Γιώργος Γεωργόπουλος
Δικηγόρος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ