ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

Με επιτυχία το 1ο Τουρνουά Beach Soccer στην Ερμιονίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:21:00 μ.μ. | | |
Με επιτυχία το 1ο Τουρνουά Beach Soccer στην Ερμιονίδα
Πραγματοποιήθηκε από 17 έως 19 Ιουλίου το 1ο Τουρνουά Beach Soccer για ενήλικες στο γήπεδο 5Χ5 του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Ερμιόνης «Γεώργιος & Ευαγγελία Μπουρνάκη. 

Πριν λίγες εβδομάδες, ως νέο ουσιαστικά Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Κέντρου, αποδεχτήκαμε την σχετική πρόσκληση για την διεξαγωγή του συγκεκριμένου Τουρνουά. παρόλο που γνωρίζαμε ότι το γήπεδο 5Χ5, το οποίο παραλάβαμε από το προηγούμενο Δ.Σ., ήταν σε άθλια κατάσταση αποδεχτήκαμε την πρόσκληση και καταφέραμε να δημιουργήσουμε από την αρχή ένα γήπεδο που μπορούν πλέον να πραγματοποιηθούν αγώνες.

Το εγχείρημα αυτό δεν Θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την συμβολή των διοργανωτών του Τουρνουά, κου. Κούση και κου. Τζιέρη. Είναι σημαντικό για εμάς να στηρίζουμε νέους ανθρώπους που αγαπούν τον αθλητισμό και στηρίζουν έμπρακτα την ανάπτυξή του στην τοπική κοινωνία.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε την Δημοτική Αρχή, και συγκεκριμένα τον Δήμαρχο κο. Γεωργόπουλο, και τους Αντιδημάρχους κο. Μπίμπα, κο. Τσαμαδό και κο. Μερτύρη για την αμέριστη στήριξή του . 
Για την διεξαγωγή του Τουρνουά σημαντική ήταν και η παρουσία των χορηγών.

Τέλος, επισημαίνουμε το εξής: Τα τελευταία χρόνια οι εγκαταστάσεις του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Ερμιόνης «Γεώργιος & Ευαγγελία Μπουρνάκη αφέθηκαν στην τύχη τους, με αποτέλεσμα να μην έχουν την εικόνα που τους αρμόζει, και σίγουρα δεν αποτελούν πόλο έλξης για τους Δημότες. 

Έχοντας την απόλυτη στήριξη της Δημοτικής Αρχής θα δημιουργήσουμε εγκαταστάσεις προς όφελος των δημοτών και κυρίως των μικρών αθλητών μας.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ