ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Παράπονα στην Ερμιονίδα εν μέσω καύσωνα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:57:00 π.μ. |
Παράπονα στην Ερμιονίδα εν μέσω καύσωνα
Κάθε αρχή και δύσκολη....Η κληρονομιά του κέντρου φιλοξενίας μεταναστών στον Γαλαξία αντιμετωπίστηκε με την εμφάνιση του κορωνοϊού που αποτέλεσε τον καταλύτη για την απομακρυνση αυτών των σίγουρα ταλαιπωρημένων ανθρώπων.

Και ενώ στην περιοχή εγκαινιάστηκαν-ανακοινώθηκαν δυο μεγάλες εμβληματικές επενδύσεις  (kilada Hills -INFINITY PROJEC πρώην ΚΟΣΤΑ ΠΕΡΛΑ) ,το Λιμενικό αυτοδιοικητικό Ταμείο Ερμιονίδας παραχωρεί έναντι ενοικίου όσες παραλίες απέμειναν σε κάποιους όψιμους επενδυτές.

Ο λόγος για την πολύπαθη παραλία της Βερβερόντας, όπου στο μοναδικό χώρο που είχαν οι λουόμενοι κατασκευάζεται καντίνα και στήνονται ομπρέλες για εκμετάλλευση. Ήταν το μοναδικό σημείο που έμενε ελεύθερο στην πλέον του ενός χιλιομέτρου παραλία.

Λίγο πιο εκεί μια πλωτή μαρίνα εξυπηρετεί τις ανάγκες ενός εφοπλιστή και της παρέας του και τέλος στα Κυπαρίσσια ,μια ακόμη καντίνα δεσπόζει στην μικρή ακτή.

Τα προβλήματα στην υδροδότηση και την ηλεκτροδότηση συνεχίζονται.

Σ΄αυτή την ταλαιπωρημένη και ξεχασμένη γωνιά της Ελληνικής Ριβιέρας, με το διαλυμένο οδικό δίκτυο, την ανυπαρξία υποδομών , την συνεχιζόμενη μάχη με τα απορρίμματα,το κλειδωμένο εκκλησάκι της Παναγίτσας, η Νέα Δημοτική Αρχή δίνει εξετάσεις....Μέχρι στιγμής δειχνει να πιάνει πολύ κάτω από την βάση...

Ο Πολιτισμός και η πρόοδος δεν προσφέρονται..κερδίζονται


Γιάννης Ξυναριανός

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ