ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Απάντηση Χειβιδόπουλου σε Καμπόσο για τις ΖΟΕ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:00:00 μ.μ. |
Απάντηση Χειβιδόπουλου σε Καμπόσο για τις ΖΟΕ
Επειδή εγώ ξέρω με ποιον έχω να κάνω…

Με έναν άσχετο συκοφάντη, που το μόνο που τον απασχολεί είναι η καρέκλα του, την οποία υπερασπίζεται λέγοντας οποιοδήποτε ψέμα θεωρεί χρήσιμο, αδιαφορώντας για τον λαό που τον εμπιστεύθηκε.

Άκου λοιπόν ΑΣΧΕΤΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ Δημήτρη Καμπόσο:

Φυσικά και δεν ψήφισα τις ΖΟΕ, γιατί οι ΖΟΕ είναι προεδρικό διάταγμα και δεν ψηφίζονται από τα όργανα τις αυτοδιοίκησης.

Δεν ρωτήθηκε ποτέ κανείς από την Αργολίδα για τις ΖΟΕ.

Το Υπουργείο είχε ζητήσει στοιχεία από τις τότε Δημοτικές Αρχές για να τις θεσμοθετήσει. (Ρώτησε τους συμβούλους και τους ειδικούς συνεργάτες σου που ήταν Αντιδήμαρχοι τότε να σου πουν τι προτάσεις έστειλαν).

Σαν Αντιπεριφερειάρχης , σε συνεργασία (λέξη άγνωστη σε σένα) με φορείς (Επιμελητήριο κ.α.) και επιχειρηματίες της περιοχής, που οι επιχειρήσεις τους πλήττονται από την εφαρμογή των ΖΟΕ, πάλεψα για την αναθεώρησή τους.

Για να γνωρίζεις καλύτερα ΑΣΧΕΤΕ, τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια είναι πρόταση της προηγούμενης κυβέρνησης, που πολύ σωστά υιοθετεί η σημερινή.

Επειδή λοιπόν στην πολιτική μου διαδρομή έχω μάθει να μην ανακοινώνω τα πάντα, όπως εσύ, γιατί δε με νοιάζει το «φαίνεσθε» , αλλά το να δουλεύω συστηματικά για το καλό του τόπου, να σου γνωρίσω ότι η πρόταση αυτή συζητήθηκε, μεταξύ άλλων, σε συνάντηση που έγινε το 2018 στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Υπουργό παρά τον Πρωθυπουργό Χριστόφορο Βερναρδάκη και την τότε Γεν. Γραμματέα Χωροταξίας, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αργολίδας, επιχειρηματίες της περιοχής και εμένα ως Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας, ως μια από τις λύσεις - εργαλεία για την αναθεώρηση των ΖΟΕ, που επειδή είναι Προεδρικό Διάταγμα πολύ δύσκολα τροποποιούνται, αφού οποιαδήποτε μεταβολή απαιτεί νέο ΠΔ και φυσικά την έγκριση του ΣΤΕ.

Αυτά τα περί yesmen καλύτερα πες τα σε αυτούς που έχεις γύρω σου και επιθυμείς να σε χειροκροτούν, εμένα δεν με αγγίζει.

Επειδή όμως όλοι ξέρουμε ότι εσύ δε φταις ποτέ και για τίποτα και για όλα φταίνε οι άλλοι, για την ταμπακιέρα δε μας είπες.

Εσύ τί έκανες για την αναθεώρηση των ΖΟΕ;

Τα υπόλοιπα στο Δημοτικό Συμβούλιο, γιατί με κουράζει να ασχολούμαι με τις ανακοινώσεις λάσπης, που μόνο στόχο έχουν να λασπώσουν τους αντιπάλους σου και να θολώνουν τα νερά, για να μην αντιλαμβάνονται οι πολίτες την ανύπαρκτη στάση σου στα πραγματικά προβλήματα του Δήμου.

Υ.Γ. Επειδή στη πολιτική μου διαδρομή έμαθα να αντιμετωπίζω και με χιούμορ τους ψεύτες και μυθομανείς, ΕΡΩΤΩ: με το Μυθολογικό Πάρκο και τους Αμερικανούς Επενδυτές με τα dollars, τι γίνεται;
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ